VITAMINIZARE. Lămâia verde te ajută la îmbunătățirea digestiei și respiraţiei, dar și la arderea grăsimilor. Consumată periodic, ea mai este eficientă și în cazul în care suferi de diabet, întrucât aceasta are un nivel scăzut de vitamina C. Este cunoscut că nivelul ridicat de zahăr din sânge împiedică absorţia vitaminei cu pricina de către celule..

DEMENŢĂ. Viteza cu care mergi te poate anunţa că riști să dezvolţi  o anumită formă de demenţă mai târziu. În plus, forţa cu care strângi obiectele în mână este legată de riscul unui atac cerebral. Studii suplimentare vor evidenţia și dacă alte afecţiuni pot duce la un mers mai lent sau la o forţă de strângere mai mică..

SPA. A fost lansat primul SPA din lume care are drept terapie, deși pare curios, chiar gâdilatul. Specialiștii centrului din Madrid, Spania susţin la unison că acest tratament ajută la combaterea stresului, relaxare musculară, prevenirea bolilor cardiace și cerebrale. În plus, zâmbetul produs în urma unei ședinţe ajută la menţinerea elasticităţii tenului, adică este un mod natural și neinvaziv de lifting facial.