Cine ești și ce urmează să ţi se întâmple în viaţă

Ziua, luna şi anul în care ai venit pe lume au o importanţă majoră asupra vieţii tale cotidiene. Viitorul, de asemenea, este şi el legat în mare măsură de momentul naşterii. Ca să desluşeşti măcar o mică parte din tainele sorţii, e  nevoie însă, să-ţi calculezi numărul destinului. Ai de făcut un calcul matematic extrem de simplu.

Cum îţi ­calculezi ­numărul destinului 

Adună luna, ziua şi anul naşterii tale, apoi cifrele numărului rezultat până când se reduc toate la o singură cifră. 

De exemplu, să presupunem că te-ai născut la data de 17.04.1981. Începe să calculezi în următorul fel: 4 (este luna în care ai venit pe lume) + 17 (este ziua naşte-rii) + 1981 (anul în care te-ai născut). Rezultatul este 2002. Acum adună toate cifrele din 2002. 2+0+0+2 = 4. Deja ai ajuns la o singură cifră, iar numărul destinului tău este 4. Urmăreşte, în cele ce urmează interpretarea rezultatelor.

Ce spune „cifra ­magică” despre tine 

1. Ți e frică de singurătate dar, paradoxal, îţi place să fii lăsat în pace, în lumea ta. Eşti egoist şi îţi place să domini, să ai puterea de a conduce. La serviciu, te stră-duieşti din răsputeri să ţi arăţi competenţele şi lupţi să ocupi un post de lider.

2. Eşti familist convins şi nimic nu ţi se pare greu ca să-ţi dezvolţi un cămin frumos, armonios. Pentru că eşti o persoană prie­tenoasă, sinceră, sensibilă şi foarte plăcută, reuşeşti să te descurci chiar şi în situaţiile cele mai delicate.

3. Te poţi „mândri” cu statutul de maestru în arta vicleniei. Ai o imaginaţie bogată şi ştii să jonglezi cu banii. Domeniul afacerilor te prinde cel mai bine şi toate tran-zacţiile îţi sunt încununate de succes. Ai grijă, însă, superficialitatea şi şiretenia ta pot de multe ori, să rănească persoanele cu care intri în contact.

4. Sinceri­tatea şi dăruirea pentru muncă te caracterizează cel mai bine. Eşti o persoană puternică, ambiţioasă, căreia îi place să-şi depăşească limitele. Şi, într un fi-nal, numeroasele ore petrecute  lucrând îţi vor aduce bucuria succesului. Cele mai ­mari realizări le poţi avea în medicină sau cons­trucţii.

5. Știi cum să te apropii de anumite persoane şi cum să întreţii o conversaţie. Popularitatea de care dai dovadă te poate ajuta foarte mult în dezvoltarea unei cariere impresionante în domeniul actoriei. Din păcate, atitudinea agitată şi nerăbdătoare te-ar putea face să pierzi multe proiecte financiare.

6. Eşti foarte responsabil, dar şi bine intenţionat în acelaşi timp. Se poate spune că mama natură te-a înzestrat cu multă putere de a iubi, de a avea răbdare şi cu o sensibilitate aparte. Eşti o fire generoasă, onestă şi foarte ataşată de familie.

7. Știi ce-ţi doreşti de la viaţă şi nu îţi este teamă să lupţi pentru dorinţele tale. Te poţi considera un om perfecţio­nist şi raţional în aproape toate aspectele vieţii. Joburile în care ai posibilitatea să lucrezi singur, să nu fii controlat prea des, te motivează cel mai mult.

8. Ai o judecată bună atunci când vine vorba de bani. Eşti un bun organizator şi adori să finanţezi proiecte dificile, care îţi pun la contribuţie imaginaţia.

9. Îţi place să priveşti problemele din toate unghiurile posibile. Întotdeauna, te mulţumeşte lucrul cu oamenii nevoiaşi, pe care îi poţi ajuta.