Consiliul Judeţean Ilfov și Primăria Gruiu au celebrat frumuseţea feminină

Un spectacol extraordinar a făcut din Ziua Femeii o zi de neuitat, în care doamnele și domnișoarele din localitate s-au simțit mai iubite, mai apreciate și mai prețuite ca oricând

Ziua de 8 Martie a fost una cu adevărat specială pentru sutele de femei din comuna Gruiu. Doamnele și domnișoarele din localitate au fost invitate, în după-amiaza zilei de miercuri, la Căminul Cultural ”Ștefan Iordache” din localitate, unde Primăria Gruiu și Consiliul Județean Ilfov, prin Centrul Județean pentru Promovarea și Conservarea Culturii Tradiționale Ilfov, au celebrat feminitatea, frumusețea, iubirea și miracolul vieții, printr-un spectacol extraordinar.

Articol publicat în Jurnalul de Ilfov Nr. 643, ediția print

Mame, soții, fiice, bunicuțe, iubite, prietene, colege – toate au fost întâmpinate de primarul Ion Samoilă cu bucurie, acesta oferindu-le și câte o floare, o îmbrățișare și adresându-le cele mai calde și sincere urări de sănătate, însoțite de cele mai frumoase și mai emoționante mesaje de mulțumire și prețuire.

”Pentru toate doamnele și domnișoarele din localitatea noastră, am pregătit un eveniment special care sperăm să le aducă zâmbetul pe buze și primăvara în suflet. Deși ne-a luat ceva timp să pregătim acest moment special, este totuși un gest mărunt în comparație cu iubirea imensă pe care le-o purtăm. Sunt doamnele sufletului nostru, care ne-au dăruit atât de multe, ­ne-au oferit dragostea lor, au făcut tot ce au putut ca să ne dispară gândurile rele, urâte și ne-au adus fericirea. Pentru felul în care știu să ne înfrumusețeze viața, pentru cât sunt de minunate, aceste ființe merită ca în fiecare zi să fie 8 Martie. Femeia merită să fie sărbătorită zilnic! Le mulțumim doamnelor și domnișoarelor din localitatea noastră. Ele sunt unice pentru noi. Tuturor le dorim ca primăvara iubirii să le inunde sufletul cu bucuria și parfumul florilor. La mulți ani! Să le dea Dumnezeu sănătate, zile multe și senine, încununate cu tot ceea ce-și doresc”, a spus primarul Ion Samoilă.

”Ghiocei, de Ziua Mamei” și multe surprize de suflet

Reprezentantele ­sexului frumos din comuna Gruiu, au pornit apoi, împreună cu actorul Teatrului de Revistă ”Constantin Tănase”, îndrăgitul Nae Alexandru și invitații săi speciali, într-o fascinantă călătorie muzicală și teatrală pe care au parcurs-o cu speranță, bucurie și iubire. ”Sărbătorim doamnele și domnișoarele cu muzică de dragoste, scenete comice și multe surprize. Dorim să le oferim sărbătoritelor un strop de bună dispoziție, emoție și romantism. Cu alte cuvinte, ne-am propus să le aducem femeilor care sunt astăzi aici, alături de noi, câteva momente de bucurie. La mulți ani, doamnelor și domnișoarelor! Vă iubim! Să aveți o primăvară frumoasă!”, a spus actorul Nae Alexandru, în calitate de prezentator al evenimentului. Ansamblul de copii ”Gruianca”, Formația instrumentală ”Autentic”, Formația ”Muzicuțele”, din Berceni, umoriști, unii dintre cei mai iubiți și apreciați soliști de muzică populară și ușoară au urcat pe scena Căminului Cultural ”Ștefan Iordache”, cu prilejul zilei de 8 Martie și au oferit un spectacol extraordinar în cinstea femeilor din comuna Gruiu. Printre cei care au ținut să felicite sărbătoritele s-a aflat și actorul Alin Gheorghișan, de la Teatrul de Revistă ”Constantin Tănase”, care le-a transmis acestora mesajul: ”Doamnelor, să ne trăiți! Să fiți frumoase, tinere și fericite! Să aveți o zi frumoasă ca voi”.

Spectacolul s-a intitulat ”Ghiocei, de Ziua Mamei”.

Un eveniment care a pus în valoare femeia

Ziua festivă de la Gruiu s-a încheiat cu mari surprize pentru toate invitatele. A fost organizată o tombolă cu premii consistente, oferite de Consiliul Județean Ilfov și Primăria Gruiu. Astfel, în urma tragerii la sorți, una dintre doamnele prezente în sală a primit un sandwich maker. O altă doamnă a intrat în posesia unui prăjitor de pâine. De asemenea, altei doamne i-a revenit un espressor de cafea, modern. Tombola, ca de altfel întreg evenimentul, a avut ca scop punerea în valoare a femeilor din viața domnilor gruieni. După o asemenea zi, doamnele și domnișoarele din această localitate au plecat acasă simțindu-se mai frumoase, mai iubite, mai apreciate și mai prețuite ca oricând.