Este rușinos pentru un primar să se comporte ca o opincă vis-a-vis de un cetățean al acestui oraș. Domnule primar, nu este prima oară când mă insultați fără argumente. De fiecare dată ați refuzat să publicați un drept la replică într-o publicație tipărită pe banii noștrii, inclusiv ai mei și ai familiei mele, așa încât mă văd nevoit să răspund într-un alt ziar. Ce vă deranjează domnule primar? Certificatul meu de revoluționar? Ar trebui să fiți mândru că orașul are astfel de oameni cărora li s-a recunoscut meritul de către cinci comisii prezidențiale, sub diferiți președinti ai României. Cu toate că vorbiți de gloanțe și de luptele din decembrie 1989, dumneavoastră nu prea aveți de unde să știți cum a fost atunci, poate doar de la TV. Dacă doriți o relatare a faptelor de la baricadele ridicate în București, puteți să o cereți celui care a fost acolo, deoarece înțeleg că domnia-voastră, chiar dacă ați fi vrut să participați, ați fost foarte ocupat la locul de muncă. Fiind perioa­da sărbătorilor de iarnă, cârciumile aveau destui clienți, iar ospătarii  aveau  mult de lucru. Dacă nu ați avut timp să vizionați reportaje, sau să aflați despre acea perioadă vă stau la dispoziție cu orice credeți că v-ar putea lumina în acest sens.

Vorbiți despre IMPOSTORI..??? Ați ieșit primar cu voturile strânse de fam.Marinescu,fam. Ni­ță (Fifi-pe care îl nu­mea-ți “lingău” după ce ați ocupat scaunul de primar), fam. Măcelaru, fam. Rudeanu , fam. Matei, fam Buganu și alte familii și prieteni care au crezut în dumneavoastră .CINE  E IMPOSTORUL??? Sunt curios câte voturi veți strânge în campania de anul acesta, ținând cont de faptul că v-ați bătut joc de toți cei care v-au fost alături în campania precedentă.

În ceea ce privește cei 5.000 de metri pătrați care mi-au fost dați în posesie de primarul Nicolae Rovinaru – un om vertical, cu onoare, opusul dumneavoastră ( fie-i țărâna ușoară )  – pe vremea când un metru pătrat de teren costa sub 1 $, aș fi dorit să informați cetățenii în mod corect: am spus că vi-i las dumneavoastră (plus încă doi m.p. în plus), deoarece am văzut cât de ahtiat sunteți după terenuri, și decât să lăsați buftenii fără pământuri, ori să fiți nevoit să mai ,,modificați “(a se citi falsificați) loturi, vecini, cadastre (și avem acte și martori în acest sens, nu cum procedați dumneavoastră), m-am gândit că cei 5.000 de metri pătrați cărora văd că le-ați făcut o evaluare de sute de mii de euro v-ar ajuta în ­vreun fel și v-ar mai potoli cât de cât foamea.
REVOLUȚIONARUL Bujorică