Trebuie spus, din capul locului, că trofeul disputat a revenit gazdelor, adică sportivilor elevi ai Școlii gimnaziale „Gheorghe Corneliu”, din Domnești. Imediat vă vom oferi și numele celorlalte echipe, în urma clasamentului final.

 

Articol publicat în Jurnalul de Ilfov Nr. 455, ediția print

O școală gazdă, cu palmares educațional

Prof. Ștefan Ionela Liliana, directorul acestei unități de învățământ, a afirmat: „În școala noastră învață peste 300 de copii. Avem o bună tradiție sportivă, în care elevii noștri și-au dovedit o pregătire temeinică, un temperament de joc bine cultivat, dar și fair-play. Dovada celor afirmate se află în numărul mare de trofee – cupe medalii și alte premii – câștigate de-a lungul timpului. Pe de altă parte, avem și participări meritorii la Olimpiadele Școlare Județene și Naționale. Un bun exemplu îl constituie prezența elevilor noștri la asemenea competiții, cum sunt cele de la Limba română, dar și la alte materii.  Așa că, experiența, profesionalismul cadrelor didactice și implicarea autorităților locale, care ne-au sprijinit ori de câte ori am avut nevoie, iată, dau cele bune rezultate în procesul educațional al copiilor noștri”, a conchis interlocutoarea noastră.

”Și cu sportul stăm bine”…,

…ne-a spus prof. titular al catedrei de educație fizică – Mihăiță Costin. El se află în echipă cu prof. debutant Cătălin Mirea. „Dintre succesele recente menționez Trofeul Clinceni, câștigat în urmă cu două luni, fapt pe care l-ați prezentat în ziarul dv., Jurnalul de Ilfov”. Clasamentul celorlalte echipe, pentru Trofeul Domnești: Loc II, Lic. cu
progr. sportiv Nr. 1, Clinceni, cu prof. Mihai Burtea, Ciubăr Stancu și Elena Ștefan; Loc III – Șc. gimn. Nr 1, Ciorogârla, cu prof Cristian Letzner; Loc IV – Șc. gimn. Nr 1, Dârvari, cu prof. Adrian Bundea.

Despre competiția din Domnești

Din partea DJST Ilfov au participlat prof. C-tin Fînaru – consilier superior și Florin Frunciac – insp. de specialitate. La festivitatea de premiere ei au mulțumit tuturor pentru participare, gazdelor pentru buna organizare, arbitrajului și autorităților locale, pentru sprijinul acordat.