Berbec 21.03 – 20.04  
Dorinţa şi capacitatea de a te manifesta în societate vor face ca popularitatea ta să atingă un ma­xim în această perioadă. Vei avea nenumărate oca­zii de a-ţi face noi prieteni sau de a obţine susţinerea necesară pentru punerea în practică a proiectelor pe care le ai în vedere.
Taur 21.04 – 21.05 
Interesul pentru activităţile sociale va fi peste nivelul obişnuit în această zi. Vei primi o invitaţie, căreia ar fi bine să-i dai curs; nu de alta dar într-un astfel de context ai putea cunoaşte pe cineva care îţi va fi de un real folos în viitorul apropiat. Unul dintre prieteni îţi va anunţa o realizare.
Gemeni  22.05 – 21.06 
Entuziasmul tău este la limita superioară, ceea ce te va aduce în centrul atenţiei anturajui. Astăzi eşti ceva mai sensibil decât în mod obişnuit şi ţi-ar prinde bine să-ţi păstrezi câteva ore în compania partenerului de suflet. Ar fi de dorit să nu consumi în mod excesiv cafea, alcool sau ţigări.
Rac 22.06 – 22.07  
Starea ta generală este bună, dar totuşi, atenţie, căci suprasolicitarea îţi poate crea probleme de sănătate pe fond nervos. Activităţile practice îţi vor da posibilitatea să te mai relaxezi într-o oarecare măsură, dar nici aici nu este cazul să exagerezi. Încearcă să îmbini divertismentul cu odihna.
Leu 23.07 – 22.08 
Eşti dornic să ieşi în societate, iar ocaziile nu se vor lăsa prea mult aşteptate. Întâlnirea cu prietenii îţi va face mare plăcere, căci vei afla veşti dintre cele mai plăcute. N-ar fi exclus ca cineva din anturajul apropiat să îţi facă o promisiune, care să însemne mult pentru tine în viitorul apropiat.
Fecioară 23.08 – 21.09 
Pentru călătoriile pe care le ai în plan, conjunctura astrală te va avantaja în mod special în această perioadă. Vei putea pleca la drum singur sau cu prietenii, pentru divertisment sau pur şi simplu pentru a te vedea cu rudele. Oricum, nu vor lipsi ocaziile de a îmbina plăcutul cu utilul.
Balanța 22.09 – 22.10 
Comunicarea cu cei din jur îţi face mare plăcere, căci te ajută să te relaxezi. Aţi putea face câteva drumuri în afara localităţii, ocazie cu care vei cunoaşte o persoană ce ţi-ar putea da sfaturi importante. Interesul pentru relaţia cu rudele mai îndepărtate va creşte simţitor în această perioadă.
Scorpion 23.10 – 21.11 
Din punct de vedere fizic vei funcţiona excelent. Vei fi dinamic, iar reacţiile rapide îţi vor permite să te descurci cu situaţii dintre cele mai diverse. Min­tea ta produce idei excelente aşa că, poţi să te implici în tot felul de activităţi intelectuale. Relaţia cu prietenii evoluează cum nu se poate mai bine.
Săgetator 22.11 – 20.12 
Lucrurile îţi ies destul de greu, dar asta şi din cauza faptului că eşti cam obosit. Ar trebui să dai dovadă de un plus de prudenţă, mai ales în dialo­gul cu părinţii sau superiorii ierarhici. Vei fi tentat să te implici în activităţi deosebite. De la cineva ­aflat la drum, vei primi o informaţie îmbucurătoare.
Capricorn 21.12 – 19.01
În această perioadă vei avea posibilitatea să comunici cu persoane aflate pe alte meleaguri. Informaţiile pe care le vei primi de la şi despre prie­teni te vor ajuta să priveşti viaţa într-un mod mai optimist. Va fi nevoie să faci câteva drumuri la rugămintea prietenilor.
Vărsător 20.01 – 18.02
Te aşteaptă o zi în care te vei vedea cu multă lume. Relaţia cu cei din jur va evolua excelent, ceea ce îţi va permite să te bucuri din plin de această zi. Dacă ţi se va propune să faci câţiva paşi pe jos, nu ai de ce să refuzi; va fi o bună ocazie de a te mai debarasa de surplusul de energie.
Pești 19.02 – 20.03
Te vei simţi ceva mai relaxat decât în ultimile zile, dar cum capacitatea de a-ţi concentra energiile spre un singur scop este destul de scăzută, ar fi bine să nu te implici în activităţi deosebite. În fa­milie vor avea loc evenimente care îţi vor face plăcere, car