Berbec

Vei obține rezultate bune în ceea ce privește un proiect pe care ți-l faci de ceva timp. Vei avea oportunitatea de a-ți schimba modul de gândire sau anumite convingeri și asta e de bun augur. Spre surprinderea ta, vei vedea că ai multe în comun cu cineva de la serviciu. 

 Taur

Multe controverse apar între tine și prieteni. Ar fi bine să renunți la persoanele care te tot provoacă și se implică în treburile tale fără să le ceri asta. Pe de altă parte, sunt zile bune pentru a te relaxa în locuri liniștite, pentru a medita în taină la relațiile și situațiile în care ești implicat. 

 Gemeni

Relațiile parteneriale te provoacă mult. Sunt posibile discuții aprinse cu partenerul de viață sau cu colaboratorii, dar și separări, desprinderi de unele parteneriate. Se conturează noutăți financiare, la secțiunea bani, bunuri comune cu partenerul de viață, colaboratorii și neamurile.  

 Rac

Este musai să-ți faci timp pentru relaționarea cu in­stituțiile financiare. Ai acumulat cam multe datorii. Se recomandă prudență vizavi de tot ce ține de bani, de lucruri achiziționate în parteneriat cu alții, de  partaje și documentele aferente. Sunt posibile încurcături în demersurile financiare.  

 Leu

O persoană apropiată va avea unele probleme financiare și apelează la ajutorul tău. Deși la început vei fi destul de reticent în ceea ce privește susținerea acesteia, în cele din urmă vei constata că e bine să-i fii aproape, chiar dacă acest aspect presupune un efort financiar din partea ta. 

 Fecioară

Simți că ești pregătit pentru o schimbare. Aceasta nu este legată de nemulțumiri ce țin de actualul job, ci, mai degrabă, mintea ta vrea noi provocări. Ai putea fi capabil să-ți satisfaci această nevoie prin asumarea mai multor responsabilități sau prin perfecționarea profesională. 

 Balanță

Pentru tine urmează o perioadă în care fie că este vorba despre relația cu partenerul de viață, fie despre o colaborare, pare dificil să stabilești clar termenii și condițiile de desfășurare. Dialoguri contradictorii, bizarerii, destrămarea unor astfel de relații când și cum te aștepți mai puțin.   

 Scorpion

Ești foarte solicitat pentru locul de muncă. Se întrevăd dialoguri cu șefi, reprezentanți ai unor instituții oficiale, dar și în plan personal. Este posibil să-ți pară dificilă relaționarea cu atâtea personaje, dar cu puțină bunăvoință vei depăși totul cu bine. Ai discuții interesante cu prietenii. 

 Săgetător

Se conturează anumite schimbări la serviciu. Fie pleacă sau vin noi colegi, fie asiști la schimbarea condițiilor de muncă. Nu ar fi exclus să primești o ofertă de colaborare, care va atrage după sine schimbări în plan personal. Fii prudent, deoarece situația te face destul de vulnerabil. 

 Capricorn

Vei reflecta asupra unor evenimente din trecutul tău și vei fi tentat de a relua legătura cu cineva care a fost în viața ta ani de-a rândul. Simți nevoia să fii iubit, iar farmecul și senzualitatea ta ar putea cuceri chiar și cea mai pre­ten­țioasă persoană. Fie și numai prin intermediul spațiului virtual.     

 Vărsător

Simți că anumite colaborări, asocieri încep să te sufoce și tinzi spre mai multă libertate. Vrei să faci numai ce și când vrei. Dorești să ieși din rutină. Și totuși, când simți nevoia să ai mai multe satisfacții și să alungi plictiseala din viața ta, ar fi mai indicat să încerci să fii creativ în ceea ce faci. 

 Pești

Nu te lăsa pradă vorbelor rău intenționate! Sunt zvo­nuri care zboară doar în preajma celor care le și ascultă. Ca să te deconectezi de la gândirea ne­gativă, ocupă-ți timpul îngrijindu-te de aspectul casei sau relaxează-te citind, dansând, ascultând muzică. Ori… petrece mai mult timp cu familia.