Berbec           21.03 – 20.04

Zile bune pentru a te ocupa de datorii, cum ar fi taxe, impozite și relaţii cu instituţii financiare. Poţi descoperi nereguli în documentele juridice ce vizează banii și bunurile în comun cu alţii. Fii prudent și verifică în permanenţă totul. Relaţiile cu străinătatea revin în atenţia ta.

Taur    21.04 – 21.05

Săptămâna aceasta o dedici relaţiilor parteneriale și colaborărilor. Sunt posibile dialoguri aprinse, reproșuri, iar căderea la pace se face cam greu. Fii prudent și tratează totul cu discernământ, dacă nu vrei să strici anumite relaţii. Devii interesat și de plata taxelor și impozitelor.

Gemeni          22.05 – 21.06

Partenerul de viaţă îţi poate reproșa faptul că ești prea implicat în problemele de serviciu și îţi neglijezi rolul din cadrul cuplului. Totuși, se con­turează aspecte favorabile în plan partenerial cu efecte pe termen lung. Foarte active vor fi și relațiile cu prietenii. Totul vine de la sine.

Rac     22.06 – 22.07

Relaţiile sentimentale vor fi subiectele tale favorite în această săptămână. Există etape din cadrul unor relaţii asupra cărora este nevoie să revii și să pui lucrurile la punct. Sunt posibile neînţelegeri, stări de spirit tensionate, dar puterea ta de a te adapta te va ajuta.

Leu     23.07 – 22.08

Te poți ocupa cu succes de un hobby sau îi poți antrena, cu succes, pe cei dragi în activități recreative. Dar, ai multe de făcut și la serviciu. Bazează-te doar pe tine însuţi. Este nevoie să ai în vedere odihna și plimbările în aer liber, deoarece organismul tău este deja obosit.

Fecioară       23.08 – 21.09

Vei fi mai mult pe drumuri. Dialogurile cu persoanele din anturajul apropiat îţi pot crea neplăceri. Selectează informaţiile care vin spre tine și nu da frâu liber stărilor tale interioare. E o perioadă favorabilă rezolvării chestiunilor financiare legate de credite, datorii, moșteniri, partaje.

Balanță          22.09 – 22.10

Sunt posibile despărţiri definitive de parteneri alături de care ai desfășurat o activitate îndelungată. Sau pot exista discuţii conflictuale cu majoritatea celor din jurul tău. Depinde de tine cum te raportezi la evenimentele în care ești implicat. Abordează totul cu calm și prudenţă.

Scorpion        23.10 – 21.11

Debordezi de energie, vrei să rezolvi multe și mărunte. Sigur că simţi în sinea ta un fel de barieră în a-ţi scoate la iveală toate imboldurile inimii, însă ai încredere că totul decurge în favoarea ta. Relaţiile parteneriale sunt excelente, mai ales din perspectiva financiară.

Săgetător       22.11 – 20.12

Sufletul tău are nevoie de o scurtă retragere din forfota vieţii. Poate că a venit timpul să stai de vorbă doar cu propria-ţi fiinţă și pentru a-ţi alcătui noi planuri de urmat. Sănătatea fluctuează destul de mult, așa că fii atent la semnele pe care ți le transmite propriul organism.

Capricorn      21.12 – 19.01

Ești înconjurat de prieteni încă din primele zile ale săptămânii. Întâlniri, dialoguri, sfaturi, soluţii ingenioase, toate vor veni către tine într-un carusel. Sunt posibile neplăceri din partea unor oameni în care aveai încredere, dar evită speculaţiile și analizează totul în mod obiectiv.

Vărsător         20.01 – 18.02

E posibil să ai niște discuţii mai delicate cu un șef, deci… fii prudent și susţine-ţi punctul de vedere cu argumente viabile. Familia îţi este alături și îţi oferă tot sprijinul de care ai nevoie. Sunt momente bune pentru a te întâlni cu prietenii și pentru a primi sfaturi utile. Unele vești te pot neliniști.

Pești   19.02 – 20.03

Se conturează schimbări majore în plan socio-profesional. Este posibil să primești sarcini de lucru noi sau chiar o funcție de conducere. Protecţia divină te învăluie în chip misterios și îţi oferă tot suportul de care ai nevoie. Ești tentat să te ocupi de afaceri mai mult decât oricând.