Romexpo organizează, în perioada 27 – 31 octombrie 2021, după un an de pauză din cauza pandemiei, Târgul internaţional de produse şi echipamente din domeniul agriculturii, viticulturii şi zootehniei – Indagra şi Târgul internaţional pentru industria alimentară – Indagra Food & Carnexpo, cele mai aşteptate evenimente din programul expoziţional 2021, informează un comunicat al Romexpo.

„Ne bucurăm că în curând ne vom putea revedea în condiţii de siguranţă în Centrul Expoziţional Romexpo. Prin organizarea acestor manifestări, ne propunem să promovăm mediul de afaceri din România, susţinând companiile participante şi politicile de dezvoltare ale acestora. Suntem încântaţi de numărul mare de expozanţi interesaţi să participe la Indagra şi Indagra Food & Carnexpo şi îi asigurăm pe toţi că evenimentele se vor desfăşura respectând legislaţia şi recomandările autorităţilor în ceea ce priveşte sănătatea publică”, a transmis Mihai Costriş, director executiv Romexpo. 

De asemenea, Eugen Capră, directorul general al Addor Events, spune că Indagra Food & Carnexpo reprezintă platforma ideală de a întâlni parteneri de afaceri, clienţii actuali şi potenţiali, într-un cadru de business şi într-un mediu profesionist. 

„Este un restart pe care îl aşteptăm cu nerăbdare şi ne asumăm educarea expozanţilor şi a vizitatorilor deopotrivă pentru participarea la expoziţie în spiritul vremurilor actuale, pentru a avea o ediţie de succes. Încă mai avem spaţii disponibile şi încurajăm în continuare pe reprezentanţii companiilor româneşti să se înscrie la eveniment, promovând în acest fel, produsele şi întreaga industrie românească”, a adăugat el.

Târgul va prezenta tendințele anului 2021, în domeniul agriculturii

Târgul Indagra este organizat în parteneriat cu Camerele de Comerţ şi Industrie din România şi va avea loc în pavilionul B1, precum şi pe platformele exterioare, iar Indagra Food & Carnexpo 2021, organizat alături de Addor Events, se va desfăşura în pavilionul B2 al Centrului Expoziţional şi pe platformele exterioare. 

Potrivit Romexpo, Indagra 2021 va prezenta tendinţele anului 2021 din domeniul agriculturii, viticulturii, horticolturii şi zootehniei, fiind de asemenea un prilej pentru prezentarea inovaţiilor din acest sector şi a soluţiilor care duc la îmbunătăţirea performanţelor în afacerile agricole.

Indagra Food & Carnexpo 2021 este locul potrivit pentru lansarea şi vânzarea de produse şi tehnologii din industria alimentară, prezentarea noutăţilor din domeniu şi stabilirea de parteneriate durabile. 

Cele două târguri vor avea loc de de miercuri, 27 octombrie, până sâmbătă, 30 octombrie, în intervalul orar 9:00 – 18:00, iar duminică, 31 octombrie, între orele 9:00 – 16:00.

Articol apărut în ediția print a Jurnalul de Ilfov, nr.566