Primarul orașului Măgurele, Narcis Constantin a mulțumit locuitorilor care, în ciuda ploii și a temperaturii scăzute, au ales pe 1 Decembrie să participe la evenimentele organizate de Primărie, în Piața Centrală, pentru marcarea Zilei Naționale a României.

Articol apărut în ediția print a Jurnalul de Ilfov, nr.629

”Vă mulțumesc pentru că ați ales să celebrăm împreună Ziua Națională, una dintre cele mai emoționante sărbători ale românilor de pretutindeni, pentru că ați ales să ne comemorăm împreună eroii, să ne cinstim împreună tradițiile, obiceiurile, cultura și istoria. 

Vă mulțumesc pentru că ați demonstrat încă o dată că noi, cei de aici, din Măgurele, împărtășim aceleași idealuri precum strămoșii noștri în 1918 și punem pe primul loc unitatea, empatia, grija față de ceilalți, responsabilitatea, dorința de a fi ÎMPREUNĂ. La mulți ani, dragii mei! La mulți ani, Măgurele! La mulți ani, România!”, le-a spus edilul, celor din Măgurele.

În Piața Centrală a orașului, evenimentele prilejuite de marcarea Zilei Naționale a României au început la ora 12.00, cu o paradă militară, și au mai cuprins defilarea Jandarmeriei călare, depunere de coroane, muzica Ansamblului Etnofolcloric Plăieșii din Chișinău, dansuri populare ale copiilor de la clubul din localitate – Ansamblul ”Drag de Măgurele” și corul Liceului ”Horia Hulubei”, dar și o masa tradițională pentru toți cei prezenți.