⬤ ”Placheta de Onoare a Poliției Române” și ”Emblema de Onoare a Poliției Române” au ajuns la IPJ Ilfov

În fiecare an, pe 25 martie, Poliția Română este în sărbătoare. Anul acesta, instituția a împlinit 202 ani de atestare documentară, ”202 ani de onoare a celor care au ales să acționeze pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță în comunitatea din care facem parte! 202 ani de profesionalism al celor care au ales să răspundă PREZENT oriunde și oricând este nevoie de ei! 202 ani de când îi sărbătorim pe cei care au ales să fie OAMENI pentru alți oameni! Vă mulțumim, dragi colegi, pentru tot ceea ce faceți pentru noi! La mulți ani tuturor polițiștilor! La mulți ani, Poliția Română!”, a transmis conducerea Ministerului Afacerilor Interne.

Ziua Poliției Române la Inspectoratul de Poliție al Județului (IPJ) Ilfov a fost, evident, una plină de emoții, de bucurii și de sentimente pozitive. Polițiștii ilfoveni au sărbătorit prima parte a zilei cu recompensări și aprecieri obținute în urma activităților desfășurate în decursul anului.
Astfel, pentru eforturile depuse în îndeplinirea atribuțiilor de serviciu și pentru rezultatele obținute, conducerea Poliției Române a oferit polițiștilor Serviciului de Investigații Criminale Ilfov, în cadru festiv, distincția onorifică ”Placheta de Onoare a Poliției Române”, iar ministrul Afacerilor Interne, ­Marian-Cătălin Predoiu, a înmânat șefului Serviciului Rutier, pentru activitatea Biroului Accidente Ilfov, ”Emblema de Onoare a Poliției Române”.
Încă de la primele ore ale zilei de sărbătoare, la sediul IPJ Ilfov a avut loc festivitatea de premiere, context în care, 30 de polițiști au fost avansați în gradul profesional următor înaintea îndeplinirii stagiului minim, iar 132 de polițiști au fost avansați la îndeplinirea stagiului minim în gradul profesional următor. Conducerea Inspectoratului de Poliție al Județului Ilfov și reprezentanții Corpului Național al Polițiștilor au înmânat diplome de merit mai multor polițiști care s-au remarcat în desfășurarea și îndeplinirea sarcinilor și atribuțiilor de serviciu.
În încheierea festivi­tății, conducerea IPJ Ilfov i-a felicitat pe toți polițiștii, le-a urat să continue să fie mereu cei mai buni, le-a mulțumit pentru activitatea de zi cu zi și, cum era și firesc, la zi de aniversare, le-a urat ”La mulți ani!”.