Hochei. HSC Miercurea Ciuc a câștigat Cupa României la hochei pe gheață, pe Patinoarul „Dunărea” din Galați, după ce a învins-o în finală pe ASC Corona 2010 Brașov, deținătoarea trofeului, cu scorul de 2-1 (0-0, 1-1, 0-0, 1-0), după prelungiri. Echipa din Miercurea Ciuc va trebui să își apere trofeul în luna decembrie, când, la Gheorghieni, este programată ediția 2014-2015 a acestei competiții. În deschiderea finalei Cupei României, CSM Dunărea Galați a dispus cu scorul de 15-9 de selecționata pușcașilor marini canadieni de pe fregata HMCS Toronto. 


RUGBY. CSM Știința Baia Mare a câștigat titlul de campioană națională a României la rugby, pe Stadionul Național „Arcul de Triumf”, din București, după ce a învins-o pe RCJ Farul Constanța cu scorul de 25-19 (10-6), în finala SuperLigii CEC Bank. CSM Știința Baia Mare, aflată la a șasea finală consecutivă în SuperLigă, și-a trecut în palmares al cincilea său titlu național, după cele din 1990, 2009, 2010 și 2011. Înaintea meciului soprana Felicia Filip a intonat imnul României. 


GIMNASTICĂ. Mariana Bitang (foto) și Octavian Bellu au confirmat că au părăsit definitiv postura de antrenori coordonatori ai lotului feminin de gimnastică artistică, pentru a se dedica, până la finalul carierei lor, proiectului național „Relansarea Gimnasticii Românești”, fără a exclude colaborarea cu viitorii antrenori, dacă aceștia le vor solicita expertiza. Octavian Bellu, cel mai titrat antrenor din lume, a adăugat că va rămâne și va ajuta în continuare gimnastica.


Tenis. Simona Halep, locul 2 WTA, a obţinut calificarea, în premieră, la Turneul Campioanelor de la Singapore, ea fiind a treia româncă în istorie participantă la o ediţie a finalei sezonului, după Virginia Ruzici și Irina Spîrlea. Simona Halep a declarat că abia așteaptă să evolueze împotriva celor mai bune jucătoare de tenis din lume, participarea la finala sezonului fiind visul ei dintotdeauna, informează site-ul oficial al WTA. BNP Paribas WTA Finals, a 44-a ediţie a Turneului Campioanelor, se va disputa, începând din 20 octombrie, la Singapore. Competiţia reunește cele mai bune opt jucătoare și cele mai bune opt perechi de dublu în anul în curs, care se vor întrece pentru premii de peste șase milioane de dolari.