Handbal.

HCM Baia Mare a reușit să se califice în grupele principale ale Ligii Campionilor, după o victorie clară obţinută în fața lui Krim Ljubljana, cu scorul de 35-28. Maramureșencele au beneficiat de forma de zile mari a lui Allison Pineau și Melinda Geiger și s-au distanţat de adversarele lor încă din start. La această victorie au contribuit și paradele Paulei Ungureanu, în urma cărora HCM conducea, la un moment dat, cu 8 goluri (23-15). În ultima etapă, echipa antrenată de Aurelian Roșca va juca pe terenul campioanei Norvegiei, Larvik, sâmbăta viitoare, de la 19:30. Pentru că în grupele principale se păstrează doar punctele obținute împotriva altor echipe calificate mai departe, iar rezultatele din meciurile cu Krim nu vor fi luate în calcul, HCM Baia Mare are nevoie de un rezultat pozitiv pentru a merge în grupele principale cu speranțe la calificarea în Final Four.

Tenis.

Rohan Bopanna și Florin Mergea au obţinut o victorie senzaţională în primul meci la Turneul Campionilor de la Londra, chiar împotriva perechii numărul 1 mondial, fraţii Bob și Mike Bryan, Ei i-au învins pe americani, în două seturi, cu scorul de 6-4, 6-3. Este cea de-a doua victorie a lui Mergea și Bopanna în fața fraților Bryan, după cea de la Wimbledon, din acest an. Astfel, după 6 ani în care nu au avut adversari în proba de dublu, frații Bryan își văd amenințată supremația chiar de perechea formată dintr-un alt român, Horia Tecău și Rojer.  În următorul meci, Florin Mergea și Bopanna vor întâlni perechea italiană formată din Simone Bolelli și Fabio Fognini, care a pierdut în fața lui Jamie Murray și John Peers, scor 1-2. 

 

Box.

Ca la noi, la nimeni! Asistăm la un nou moment inedit în sportul românesc. Președintele demisionar al Federaţiei Române de Box, Leonard Doroftei, a fost demis de către Adunarea Generală Extraordinară, după ce acesta anunţase, vineri, 13 noiembrie, că renunţă la șefia FRB. Cu toate acestea, fostul mare campion a fost demis de către Adunarea Generală, membrii acesteia dorind, probabil, să se asigure că „Moșu” nu va reveni asupra deciziei. „Și-a mai anunţat demisia de câteva ori și s-a răzgândit, ce garanţie avem că nu o va mai face încă o dată?”, au spus cei prezenţi, potrivit Prosport. Votul a fost unul categoric: 72 pentru demitere, 6 împotrivă.