Atletism. Mirela Lavric a declarat, după Campionatele Europene under-23 de la Tampere, că avea ca obiectiv personal la această competiţie obţinerea a trei medalii și este foarte bucuroasă că a reușit acest lucru. La Campionatele Europene rezervate tineretului, încheiate duminică, la Tampere, România s-a clasat pe locul 12 în ierarhia pe medalii și pe poziţia a 10-a în clasamentul pe puncte. Delegaţia României a obţinut patru medalii, prin Mirela Lavric, aur la 800 de metri, tot Lavric, argint la 400 de metri (52,06 secunde), Nicolae Soare, argint la 10.000 de metri, și ștafeta feminină, argint la 4×400 metri (Camelia Gal, Mirela Lavric, Sanda Belgyan și Adelina Pastor).

Handbal. Steluța Luca ar putea fi noul antrenor principal al echipei HC Oltenia (înființată pe „ruinele” clubului Oltchim), fosta mare jucătoare dorind să urmeze o carieră ca tehnician. În cazul în care, totuși, se va găsi un antrenor cu experiență mai mare pentru a conduce HC Oltenia, Luca va face parte din staff, ca antrenor secund. 

Tenis. Simona Halep a reușit o performanță de excepție în acest sezon câștigând al treilea său turneu WTA! Foarte tânăra tenismană din România s-a impus în turneul de la Budapesta și, cu siguranță, va urca până în apropierea primelor 20 de locuri ale clasamentului mondial.