Duminică seara, începând cu ora 19.00, locuitorii comunei Chiajna, dar și alți ilfoveni și chiar bucureșteni, și-au dorit să participe la un nou eveniment de excepție, marcă a Casei de Cultură ”Doamna Chiajna” – spectacolul intitulat sugestiv ”Nostalgia primăverilor de altădată”.

Primarul comunei Chiajna, Mircea Minea, a fost cel care a urat bun venit publicului numeros și a reamintit că a promis la inaugurarea recentă a noului spațiu de cultură din localitate (după lucrările de modernizare efectuate), că va păstra ridicată ștacheta evenimentelor de calitate care se vor organiza aici. ”Vreau să avem concerte, piese de teatru pentru copii și adulți, de cea mai bună calitate. Lucrurile se fac cu oameni și mai ales pentru oameni”, a spus primarul, care a anunțat o seară deosebită, cu artiști consacrați, îndrăgiți de public. Așa că, a oferit microfonul primului invitat – Sanda Ladoși, iar artista a deschis spectacolul cu îndrăgita piesă I Admit, cu care a concurat în 2004, la Eurovision, în Turcia. Au urmat alte piese minunate, fredonate cu plăcere de cei din sală. În pauzele dintre acestea, artista a vorbit despre bucuria și onoarea de a fi pe scenă alături de Gabriel Dorobanțu și Mirabela
Dauer, ceilalți doi artiști îndrăgiți așteptați să concerteze, la Chiajna. ”Acum 35 de ani, mi-au dat încredere și șansa de a debuta în această ”meserie” și pentru asta le mulțumesc”, a spus Sanda Ladoși.
Artiștii, încântați deopotrivă
A urmat Gabriel Dorobanțu care, la rândul său, a mulțumit pentru invitație, pentru primirea făcută de public și s-a declarat surprins de frumusețea sălii de spectacol. ”Pentru mine este o încântare că și după atâția ani pot să vă readuc aminte piese care v-au intrat la inimă, au rămas vii, care au fost și sunt apreciate de dumneavoastră. Mă mândresc cu acest lucru și vă mulțumesc!”, a spus artistul, înaintea interpretării de excepție a îndrăgitei piese ”Hai vino iar în gara noastră mică”, cântată, de altfel, la unison, de întregul auditoriu. La finalul prestației, artistul a anunțat că va reveni cu plăcere la Chiajna dacă va mai fi invitat și a salutat implicarea autorității locale în zona culturală mulțumită primarului Mircea Minea, ”un om destoinic, gospodar, inteligent și mai ales, alături de comunitate!”
Finalul spectacolului de la Chiajna a aparținut Mirabelei Dauer, o voce inconfundabilă și un artist extrem de iubit de generații întregi. ”Să știți că cele mai mari emoții din lume le am în această seară. Vă mulțumesc pentru prezență și pentru invitație. Ceea ce am găsit aici mă face tare mândră și știți că eu sunt un om care spun adevărat ceea ce gândesc”, a transmis artista către public. La finalul spectacolului, primarul Mircea Minea a mulțumit artiștilor pentru momentele oferite și publicului pentru prezență. Evenimentul de duminică seară a avut și o componentă socială, banii încasați pentru invitațiile care au permis accesul în sală urmând a fi donați unor cazuri umanitare.