* Mihai Costea, venit liber de contract la FC Voluntari, a fost scos din lot de către conducerea clubului, din cauză  că acesta refuză să semneze prelungirea angajamentului scadent în vară.

 *Aritz Lopez Garai (foto) va reveni la Rapid, după ce a evoluat în Giulești și în stagiunea trecută, cînd a fost titular pentru „vișinii” în toate cele 17 etape ale returului Ligii 1 și va semna un contract valabil pînă în vară, iar în cazul în care giuleștenii vor promova, înțelegerea i se va prelungi automat cu un an.

* O nouă premieră în România a avut loc în meciul dintre echipele de fotbal Vârfu Câmpului și Sănătatea Dărăbani, care au pierdut, amândouă, meciul cu 3-0, la masa verde, în urma hotărârii Comisiei de Disciplină a Asociaţiei Judeţene de Fotbal Botoșani, după ce jucătorii celor două formaţii l-au bruscat pe arbitrul partidei, Cohal Mitriţă, acesta din urmă fiind suspendat la delegări, la rândul său, pentru 4 etape.

 

* Gaz Metan a detronat-o pe UTA Bătrâna Doamnă din fruntea clasamentului seriei a II-a din liga secundă, după ce echipa din Mediaș s-a impus în derby-ul primei etape a returului cu scorul de 3-1.