Astra Giurgiu are acceptul oficial al UEFA de a juca în cupele europene, după ce șefii clubului au rezolvat problemele financiare care puneau sub semnul întrebării participarea echipei lui Ioan Nicolae și Marius Șumudică, potrivit site-ului clubului.

Stelistul Jugurtha Hamroun a încercat să-și facă singur dreptate, după eliminarea suferită în urma altercației cu Steliano Filip și a dat buzna în vestiarul dinamoviștilor, dar a primit o corecție serioasă de la olandezul Romario Kortzrog, care l-a luat la palme, potivit unor surse Digi Sport.

 Președintele lui FC Voluntari, Dumitru Dragomir, i-a cerut, după eșecul cu CSU Craiova, antrenorului Ionel Ganea să-l readucă la echipă pe Daniel Pancu, pentru că echipa are nevoie de jucători cu experiență.

 

 

Raul Rusescu (foto), cel mai în formă atacant român, cu şase goluri în ultimele cinci meciuri jucate pentru Osmanlispor şi Laszlo Sepsi, cu evoluții apreciate în Bundesliga, vor reveni la naţională, în amicalele cu Lituania și Spenia, a anunțat selecționerul Anghel Iordănescu.