Arena Națională (foto) va fi în curând redeschisă, după ce Ministerul Dezvoltării a dat avizul pentru materialul din care e confecționat acoperișul Arenei Naționale, astfel că stadionul a fost omologat.

 Concordia Chiajna a fost sancţionată, de Comisia de Disciplină din cadrul FRF cu 10.000 de lei penalitate sportivă, în urma incidentului de la finalul partidei cu Dinamo, din semifinalele Cupei Ligii, când la stația de amplificare au fost scandate cuvinte obscene la adresa formației Steaua București, de către o persoană aflată în zona VIP, potrivit clubului ilfovean.

 Germanul Timo Gebhart, a fost pus pe liber de conducerea Stelei, după ce un site a publicat o serie de imagini cu fotbalistul, aflat în stare de ebrietate, care intra într-o dimineaţă într-un salon de masaj erotic din zona Decebal.

 

 În urma înfrângerii suferite de FC Clinceni cu Dunărea Călărași, conducerea clubului a renunțat la serviciile antrenorului Laszlo Balint, directorul Bogdan Apostu fiind și el luat în vizor de mai marii de la Academica.