¾ Concordia Chiajna a reușit să-l transfere pe Milano Koenders (30 de ani), un jucător născut în Surinam, de „meserie” fundaș central, care și-a trecut în CV mai multe echipe importante din Olanda, cum ar fi Heracles Almelo, NEC Nijmegen, Sparta Rotterdam sau AZ Alkmaar.

¾ Golgheterul Ligii I în sezonul trecut, atacantul Ioan Hora (foto) de la Pandurii Târgu Jiu s-a transferat la formaţia turcă Konyaspor, pentru 3 sezoane, unde va purta tricoul cu numărul 88, fiind prezentat oficial la echipa care a terminat pe locul trei campionatul în Turcia.

¾ Giuleștenii o vor lua de la capăt, din liga a IV-a, Horia Manoliu, președintele AFC Rapid și cel care deține palmaresul, stema și culorile echipei, a înscris oficial AFC Rapid în Liga Municipală din București, cu drept de participare în sezonul competițional care va începe în această toamnă.

 

¾ Transferul la Steaua al mijlocașului Viitorului, Florin Tănase, este perfectat sută la sută, o confirmă Benzar, fostul său coleg, dar Gică Hagi nu a confirmat, încă, această mutare.