 Christoph Daum l-a convocat la națională, pentru meciul cu Muntenegru, pe Cristian Bălgrădean (foto), portarul Concordiei Chiajna, după ce titularul Ciprian Tătărușanu a suferit un traumatism cranian în urma loviturii în cap primită de la Riccardo Meggiorini, în partida cu Chievo.

 Mijlocașul de 23 de ani al Stelei, Nicolae Stanciu, s-a înţeles cu Anderlecht pentru 9,8 milioane de euro și devine astfel cel mai scump fotbalist din istoria Ligii 1, depășindu-l pe Vlad Chiricheș, care a plecat de la Steaua la Tottenham, în 2013, pentru 9,5 milioane de euro.

 De-abia întors la fosta sa echipă, Denis Alibec ar putea pleca în cele din urmă de la Astra, pentru o sumă de 3 milioane de euro, el fiind dorit Legia Varșovia, Maccabi Tel Aviv și o echipă din Turcia și ar putea primi un salariu de 1 milion de euro pe sezon.

 Comitetul Executiv al FRF a înăsprit condițiile de licențiere în Liga I, începând cu sezonul 2017-2018, astfel că în evaluarea criteriului financiar se vor lua din nou în calcul datoriile către stat, iar formațiile în culpă vor putea fi sancționate inclusiv cu retrogradarea din Liga I.