Gică Hagi vrea să cedeze un pachet majoritar de acțiuni ale clubului de fotbal Viitorul, de preferat unui investitor român, și să rămână acționar minoritar, pentru a se ocupa exclusiv de partea tehnică a echipei, dar nu exclude și varianta cedării echipei către un străin.

 Ultima etapă din Liga 2 a consemnat două înfrângeri pentru echipele ilfovene, cea a lui ACS Berceni (1-4 cu Dacia Unirea Brăila), și cea a lui CS Balotești cu Metalul Reșița (1-2), dar și trei victorii, ale echipelor CS Afumați cu Olimpia Satu Mare (3-0), Academica Clinceni cu CSM Rm. Vâlcea (2-1) și Unirea Tărlungeni – echipă care joacă la Ștefănești – cu Șoimii Pâncota (4-1)

 

 Cornel Râpă (foto), unul dintre cei mai titraţi jucători ai Stelei, și-a găsit echipă și va juca la Pogon Szczecin, locul 11 în Polonia, după ce a semnat un contract pentru un an, cu posibilitate de prelungire. 
 Ionuț Negoiță este foarte supărat pe atitudinea suporterilor față de el, mai ales după meciul de luni cu ASA Tg. Mureș și este aproape de a renunța la Dinamo, după ce a scos echipa din insolvență.