 Ionuţ Negoiţă a anunţat, că vrea să renunţe complet la finanţarea lui Dinamo și a precizat că așteaptă orice ofertă din partea celor interesaţi, dar deocamdată singurul care și-a manifestat intenția în acest sens este fostul acționar Vasile Turcu, care ar dori să-l coopteze în acest demers și pe Nicolae Badea.

 Gigi Becali a anunțat că va mai face noi achiziții în iarnă, pe lista acestuia aflându-se jucătorii Junior Morais, Denis Alibec, Harlem Gnohere și Alexandru Mateiu.

 Adnan Aganovic (foto) a suferit o dublă fractură de mandibulă, în meciul pierdut de Steaua (1-2) cu CFR Cluj și va lipsi cel puțin o lună de pe gazon, iar Reghecampf și-a manifestat îngrijorarea că după fiecare meci disputat Steaua se alege cu câte un jucător accidentat.

 CS Balotești a reușit singura victorie dintre ilfovenele aflate în Liga a II-a (2-0, cu Șoimii Pâncota), în timp ce Tărlungeni a remizat cu Sepsi Sf. Gh. (1-1), iar Academica și CS Afumați au pierdut meciurile din deplasare cu Olimpia (2-3) și, respectiv, UTA (1-2).