Te-ai săturat să baţi din uşă în uşă în căutarea unui loc de muncă şi să nu-ţi ofere nimeni nicio şansă. Orientează-te spre o meserie cerută de agenţii economici. Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă organizează în iunie 193 de cursuri pentru persoanele care se află în evidenţa agenţiilor teritoriale.
Cursurile de bucătar și ospătar, la mare căutare

Tot ce ai de făcut în cazul în care eşti interesat de un curs de recalificare şi perfecţionare, este să te adresezi Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Il-fov, şi să discuţi cu reprezentanţii instituţiei. E bine să ştii că majoritatea persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă, optează pentru cursuri de operare, introduce-re, validare date (413 persoane), lucrător comercial (291 persoane), ospătar/vânzător în unităţi de alimentaţie publică (265 persoane), inspector (referent) resurse umane (253 persoane) şi bucătar (240 persoane). Cele mai ocolite sunt cursurile de coafor, manichiură, pedichiură, contabilitate, zidar, pietrar, tencuitor pentru care optează mai puţin de 150 de persoane din întreaga ţară.
Mai multe informaţii poţi obţine mergând la sediul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Ilfov din Str. Ruginoasa Nr. 4, Sector 4, Bucureşti sau la tele-fon: 021/332.37.08.