Primarul Gheorghe Socol a anunțat că a dispus reluarea de joi, 2 aprilie, a acțiunilor de dezinfectare împotriva răspândirii COVID-19 în stațiile de autobuz din comuna Dragomirești-Vale.

Articol publicat în Jurnalul de Ilfov Nr. 494, ediția print

Primăria va realiza asemenea acțiuni periodic, până când riscurile legate de epidemia de Coronavirus se vor reduce substanțial.

Substanțele utilizate pentru serviciul de dezinfecție sunt agreate de Organizația Mondială a Sănătății și sunt avizate de Ministerul Sănătății, fiind eficiente în combaterea COVID-19.

”Vă reamintesc că puteți să ne semnalați problemele întâmpinate de dumneavoastră în această perioadă la numerele de telefon și pe adresele de e-mail ale Primăriei Comunei Dragomirești-Vale”, a transmis primarul.

Primaria Dragomirești Vale a anunțat și modificarea programului de transport public în comună pe linia R432

Printr-o adresă trimisă Primăriei Comunei Dragomirești-Vale, Societatea de Transport Public București-Ilfov anunță modificarea, începând cu 1 aprilie, a programului de circulație al liniei R432. Pentru linia R433, nu a fost comunicată nicio modificare. Puteți consulta noul program în fotografiile următoare.

31.01.2020

Curățenia în comună, o prioritate

Primăria comunei Dragomirești-Vale a anunțat că a început strângerea gunoaielor aruncate pe câmp. ”Astăzi am făcut curățenie în Zurbaua, în zilele care urmează vom ajunge și în celelalte sate din localitate. Dacă aveți cunoștință de existența gunoiului în locuri care nu sunt special amenajate în acest scop, vă rog să mi le semnalați, astfel încât să luăm măsuri. Este esențial să păstrăm normele de igienă, să fim responsabili și uniți pentru a putea depăși această perioadă de criză. Vă doresc multă sănătate și vă invit să respectați cu strictețe regulile stabilite de autorități”, a anunțat primarul Gheorghe Socol.

Printr-o adresă trimisă Primăriei Comunei Dragomirești-Vale, Societatea de Transport Public București-Ilfov anunță și modificarea, începând din 23 martie, a programului de circulație al liniilor R432 și R433.  Primarul a menționat și faptul că s-a făcut dezinfectarea, cu substanțe omologate, a spațiilor de joacă, parcurilor, stațiilor STB precum și a instituțiilor publice.

”Noi luăm toate măsurile ca spațiile exterioare să fie cât mai sigure pentru dumneavoastră, cetățenii, dar, vă rog tare mult, în tot acest timp, fiți responsabili: stați în casă, evitați aglomerațiile, spălați-vă pe mâini cu apă și săpun cât mai des, iar dacă aveți infecții respiratorii, sunați medicul de familie. Respectați strict regulile de igienă și informați-vă doar din surse oficiale!”, a atras atenția primarul. Potrivit datelor oferite de primărie, numerele de contact sunt: Tel. 021.493.62.03; Fax: 021.436.71.65. E-mail: contact@primariadragomirestivale.ro