Credeai că Berbecul este cel mai agresiv nativ? FBI-ul te contrazice. Un raport al Biroului Federal de Investigaţii (agenţie de investigaţie a crimelor care aparţine Departamentului de Justiţie al Statelor Unite ale Americii) confirmă faptul că persoanele cele mai violente, care comit cele mai multe crime, sunt născute vara. Iată care sunt cele mai periculoase zodii, în funcţie de statisticile FBI!

Rac

Chiar dacă nu-ţi vine să crezi, timidul Rac este primul în topul oamenilor violenţi care ajung să comită o crimă. El este nativul care îşi schimbă starea de dispoziţie cel mai repede.  De cele mai multe ori, Racul se înfurie şi-şi pierde minţile… din gelozie.

Scorpion

Din rândul Scorpionilor fac parte cei mai mulţi criminali în serie. Mai mult, oamenii născuţi în noiembrie sunt recunoscuţi şi pentru modul extrem de violent în care comit omoruri, ei fiind ucigătorii cei mai sadici.

Săgetător

Nativii acestei zodii au predilecţie spre săvârşirea crimelor în serie, arătând, astfel, că ei sunt lideri. Stalin, Pablo Escobar şi Ted Bundy  erau Săgetători.

Taur

Şi Taurii au o agresivitate accentuată. Dar ei înclină mai mult spre înfăptuirea fraudelor decât a crimelor.

Berbec

Se ştie că Berbecii au o doză de nebunie. Dar nu-i ţine mult. Furia lor apare brusc şi se sfârşeşte la fel de repede cum se declanşează. Berbecul trânteşte, loveşte şi apoi se calmează singur. Şi totuşi, chiar dacă uită repede de ce s-a enervat, ar fi bine să nu fii prin preajma lui când este supărat.

Capricorn

Nativii acestei zodii sunt recunoscuţi pentru stricteţea cu care respectă regulile şi mai ales, legile. Rar se întâmplă ca un Capricorn să încalce vreo lege. Dar atunci când o face, merge până la capăt şi nimeni şi nimic nu-l mai poate stăpâni.

Peşti

Despre Peşti aproape că s-ar putea spune sunt dependenţi de violenţe soldate cu decese. Ei sunt recunoscuţi, în special, pentru modul în care săvârşesc faptele. Peştii sunt autorii celor mai fioroase crime. Printre ei se numără şi John Wayne Gacy, Richard Ramirez şi Aileen Wuornos, unii dintre cei mai fioroşi criminali din lume.

Fecioară

Este cunoscut faptul că Fecioarele sunt veşnic nemulţumite. Şi totuşi, foarte rar ajung să comită o crimă. Însă, atunci când ucide o Fecioară, se transformă într-un ucigaş psihopat. În schimb, acest nativ are o atracţie aparte pentru fraudă, furt şi înşelăciune.

Balanţă

În general, Balanţa este o fi echilibrată. Este înzestrată cu foarte multă răbdare, calm, bunăvoinţă, generozitate, dar când toate acestea au atins limita, nativul Balanţă recurge la violenţă extremă. Se întâmplă în special atunci când simte că o altă persoană încearcă să profite de bunătatea sa.

Leu

Ştii imaginea aceea cu leul care se uită în oglindă şi se vede pisică? Este reprezentativă pentru nativii zodiei Leu. Potrivit FBI, aceştia ajung foarte rar să înfăptuiască o crimă, iar atunci când o fac, o fac pentru că-şi doresc mai multă atenţie.

Vărsător

În ciuda faptului că au un ego foarte puternic, Vărsătorii sunt printre cei mai paşnici oameni din lume. Cel puţin aşa susţin statisticile agenţiei de investigaţie a crimelor din cadrul Departamentului de Justiţie al Statelor Unite ale Americii. Experţii nu exclud, însă, nici faptul ca anumiţi Vărsători să fi comis crime dar, datorită inteligenţei lor, să nu fi lăsat urme şi astfel să nu poată fi descoperiţi.

Gemeni

Ei sunt pacifiştii zodiacului. Dar asta se datorează mai mult faptului că ei nu prea-i iau în serios pe cei din jur. Şi, bineînţeles că dacă nu le pasă de alţii, nici nu prea ajung în situaţii extrem de tensionate. Cu toate că nu recurg la violenţe care induc decesul, ei plictisesc de moarte prin discuţiile lor care n-au legătură cu ceea ce se întâmplă în realitate.