Berbec

Ești apreciat profesional sau poate chiar, declarat angajatul anului și recompensat pentru merite deosebite. Deci, astrele te ajută să găsești soluții și pentru a ieși învingător în lupta cu datoriile acumulate în ultima vreme. Sentimental, vei trece printr-o perioadă frumoasă în care vei fi chiar entuziasmat.

Taur

Zeița dragostei sporește senzualitatea, făcându-te, dragă taur, mult mai atractiv, mai interesant. În cazul în care ești căsătorit te așteaptă un final de an plin de iubire și armonie. La serviciu, vei fi apreciat pentru munca ta, dar pășești cu pași mici spre evoluție. Banii ți-ar putea da bătăi de cap.

Gemeni

Sfârșitul de an este perioada în care astrele te ajută să-ți găsești sufletul pereche. Și dacă tot începi să pășești pe calea fericirii, vei avea și bani să susții distracția de Revelion și Anul Nou. Vei fi remunerat pentru munca asiduă pe care ai depus-o până acum. Și, în ciuda eforturilor, nici urmă de epuizare.

Rac

Pentru tine iubirea primează până-n ultima clipă a anului. Și nu este rău, atât timp cât deschizii ochii bine și investești sentimente în persoana care-ți răspunde cu aceeași dragoste. Spre încântarea ta,  apar și oportunități demne de acceptat în plan profesional. Șansa de a-ți crește veniturile e de partea ta.

Leu

Dacă ești singur în ultimele zile din an, astrele îți fac cadou o întâlnire cu o persoană de sex opus care nu-ți va fi deloc indiferentă. Iar dacă ai o relație de cuplu tensionată, îți vei găsi liniștea alături de partenerul de viață. Și financiar vei fi recompensat pe măsura eforturilor.

Fecioară

Pe final de an, este prost aspectată relația de cuplu. Ba chiar, dacă ai o relație stabilă vei trece printr-o adevărată furtună în plan sentimental. Banii, însă, te vor ajuta să uiți de grijile cotidiene măcar de Revelion și Anul Nou. Vei avea satisfacții pe măsura muncii de peste an.

Balanță

Stelele te ajută să ai o relație de cuplu frumoasă, armonioasă. Datorită ambiției, vei avea satisfacții și din punct de vedere profesional. Sănătatea va fi la cote maxime până în ultimul moment al anului. Încă, chiar din primele zile ale Noului An, te pun în dificultate problemele legate de bani.

Scorpion

Nu s-ar putea spune că vei tânji după dragoste, dar nici nu te vei bucura de vreo iubire de neuitat. În schimb, vei câștiga bani suficienți cât să ai parte de o distracție pe cinste, de Revelion. Apoi, ți-ar prinde bine o revitalizare printr-un program de fitness și un stil de viață mai sănătos.

Săgetător

Tandrețea, stabilitatea și senzualitatea te caracterizează cel mai bine și-ți aduc împlinirea deplină în aceste ultime zile din an. În viața profesională te-ai putea bucura de noi oportunități ce-ți vor spori veniturile. Și dacă nu vei risipi banii pe lucruri de care n-ai neapărat nevoie, vei avea buget consistent.

Capricorn

Dragostea bate și la ușa ta dacă ești singur. În Noaptea dintre Ani ai putea începe o frumoasă poveste de amor. Deși suntem în pragul vacanței de Anul Nou, astrele te favorizează și în plan profesional. Ai șansa să prosperi prin vitalitatea și înțelepciunea de care dai dovadă. Veniturile cresc simțitor.

Vărsător

La sfârșitul anului, te bucuri de liniște și armonie în cuplu. Din păcate, atribuțiile tot mai multe de la serviciu și stresul cotidian din ultima perioadă îți iau din energie iar petrecerea din Noaptea dintre Ani ar putea să nu fie chiar cea mai reușită din viața ta. Dar, zilele libere te ajută să-ți reîncarci bateriile.

Pești

Sfârșitul anului nu te favorizează, sentimental. Uneori îți oferă prilejul de a te bucura de clipe frumoase de dragoste, de pasiune, alteori, te întristează cu momente de tensiune nervoasă. Totuși, vei fi recompensat cu o îmbunătățire a situației financiare. Sănătatea îți este protejată, dar nu face excese!