În zona Săbăreni, echipa PNL Buftea, aflată în campanie electorală, a dat peste un spectacol grotesc-comic, susţinut de „Stoica Girls”, formată din mama actualului primar, Ion Stoica şi matuşa acestuia, al cărei nume nici nu-l cunoaştem, însă nici nu vrem să-l aflăm.
Iritate că are cineva tupeul să contracandideze „Pepededistul zilei din Buftea”, „Stoica Girls” a luat la înjurături echipa galbenă, apoi a recurs la gesturi incalificabile pentru nişte mămăiţe.
Mătuşica mai bătrână şi mai directă, a invitat delegaţia PNL din start la „intrarea din faţă”, în timp ce mama primarului, femeie mai fină şi mai adânc cunoscătoare a celor lumeşti (că doar de aia a avut vreo 3-4 bărbaţi la viaţa ei), le-a afişat curioşilor ditamai partea dorsală, pe care la un moment dat şi-a pălmuit-o incitant (crede ea) şi ostentativ.
A urmat un potop de înjurături şi o cursă de alergare a propagandiştilor penelişti prin scara blocului, pe care apărătorii de circumstanţă ai cauzei Stoica o denumesc spaţiu privat, deşi blocurile din Săbăreni sunt locuite de chiriaşi la stat.
Filmele evenimentului le veţi găsi pe site-ul Jurnalului de Ilfov, deşi ele sunt deja vizibile pe întreg internetul.