* Distracția continuă încă două duminici, în parcurile din localitate

”Copilăria este darul cel mai frumos pe care îl primim de la viață”. Acesta este motto-ul verii pline de distracție pentru cei mai mici locuitori ai comunei Chiajna. 

În fiecare duminică, în perioada 9 iulie – 6 august, Primăria comunei Chiajna, prin intermediul Casei de Cultură ”Doamna Chiajna” din localitate, a programat pentru copii, alături de trupa Miniricii și A-Rex, o adevărată vânătoare de comori. Aventura este menită să îi țină în alertă pe căutători, câteva ore pline de voie de bună și distracție. Weekendul trecut, Miniricii au venit în Parcul Amforei, pentru a-i ajuta pe copii să descopere  comoara cavalerilor. Mici cavaleri și prințese au avut de îndeplinit tot felul de probe, considerate de Minirici foarte complicate, turniruri, curse, probe de dans sau tras cu arcul. Premiul cel mare pentru cel mai bun căutător de comori a fost o sabie specială, vestita sabie a cavalerilor.
Celebrii căutători Hector Raptoraș și Penelopozaura i-au ajutat pe copii să treacă cu bine problele, iar A-Rex și Ranger Roxy, în roluri de cavaler și prințesă, le-au explicat participanților ce probe au de trecut, competiția fiind organizată sub formă de ștafetă.
Le-au fost alături Elsa, Captain America și Mickey Mouse, de la trupa de animatori ”Paradisul personajelor”, care au animat atmosfera astfel încât distracția să fie de neuitat.
Și această ediție s-a bucurat de un succes incontestabil pentru că Miniricii, acei  ”copii cu atribuții de adulți” sau adulți care se joacă de-a copilăria au reușit să transmită tuturor participanților energia lor bună, veselia și dorința de a se juca frumos și responsabil. Miniricii sunt buni, zglobii, primitori, dornici de joacă și mai ales responsabili. Ei trăiesc într-o comunitate unde fiecare are sarcina lui, pe care trebuie să o îndeplinească cu strictețe, doar că uneori se confruntă și cu probleme de rezolvat și lecții de învățat. Problemele sunt simple, soluțiile sunt la îndemână, rezolvarea lor venind într-un mod inedit și foarte, foarte amuzant.
Vânătoarea de comori continuă pe 30 iulie și pe 6 august, tot de la ora 20.30, dar de data aceasta, va avea loc, pe rând, în parcurile Orhideelor și Roșu. Copiii sunt așteptați în număr cât mai mare, la distracție în aer liber, pentru că, așa cum spun organizatorii evenimentului, e timpul ca tabletele, telefoanele și calculatoarele să intre în vacanță, iar micuții să se relaxeze prin mișcare și distracție!