Fotbalul mic din Ilfov

CS Otopeni se pregă­tește de o „revoluție” fotbalistică, iar primul pas a fost aducerea unui nou colectiv de antrenori, în frunte cu Ion Viorel – „Vioară” pentru supor-terii de pe vremea când micuțul atacant juca la Steaua. 

Silviu Cristescu, fostul principal interimar din finalul campionatului precedent, va continua ca secund la Otopeni, alături de nou venitul Nicu Rotaru, dar şi antrenorul de portari Mihai Barbu, care a fost principalul Politehnicii Galaţi în returul ediţiei trecute a Ligii a III-a.

Reunirea echipei din 6 iulie va aduce schimbări masive la nivel de lot, lista supravieţuitorilor cuprinzându-i pe portarul Oltean şi pe jucătorii de câmp Mihai Dumitru, Claudiu Dumitrescu, Vătavu, George Ghiţă, Lucian Ion, Mugurel Dedu, Ciprian Iliescu, Sorin Pană şi Vali Alexandru. Marea surpriză este renunţarea la Florin Manea (32 de ani), unul dintre jucătorii emblemă ai clubului. 

“După ce Viorel Ion a rupt relaţia cu Brăila, am luat legătura cu el şi am discutat despre venirea lui la Otopeni. Noi l-am dorit mai demult la echipă, dar până acum nu s-a putut. Are un CV bun, este un tip ambiţios, cu rezultate bune peste tot unde a fost. După ce ne-am înţeles cu el, am discutat şi asupra lotului şi am decis să fa-cem o serie de schimbări radicale, mai ales că jucătorii vechi ne-au dezamăgit în raport cu condiţiile oferite. Mai mult ca sigur că lotul va fi completat cu 4-5 jucători de la Brăila, restul urmând a fi aduşi din alte părţi în funcţie de necesităţile echipei”, a declarat Mugur Porumbacu, director general CS Otopeni