Berbec 21.03 – 20.04   

Se pare că săptămâna aceasta va fi cea mai grea din an pentru dvs. Veți încerca să rezolvați o problemă sau să înlăturați niște obstacole, cum ar fi persoane care nu doresc să lucreze cu dvs. și, în felul acesta, se dau peste cap tot felul de demersuri care porniseră binișor.

Taur 21.04 – 21.05  

Depuneți toate eforturile să duceți la bun sfârșit un proiect sau o sarcină de serviciu care vă va aduce și ceva câștig material la sfârșit. E și normal. Cine muncește trebuie lăudat și remunerat. Altfel, nu sunt multe provocări, nu este o săptămână marcată de evenimente notabile. 

Gemeni 22.05 – 21.06  

Tinerii vor trece săptămâna aceasta prin situații delicate: aventuri, cuceriri, emotivitate maximă, trăiri intense, adică adrenalină la maximum. Este o perioadă bună pentru toți gemenii, dar mai ales pentru cei care cochetează cu arta, deoarece vă puteți afirma în ipostaze nebănuite. 

Rac 22.06 – 22.07   

Sunteți ceva mai sensibili de o perioadă de vreme. Treceți printr-o perioadă tensionată, care trenează de ceva timp. Dar se pare că lucrurile încep să se limpezească și acum vă veți putea odihni în sfârșit, pentru a vă putea recupera atât psihic cât și fizic.

Leu 23.07 – 22.08  

Treceți printr-o perioadă agitată. Nu puteți să gândiți clar, să luați decizii care să vă avantajeze. Una peste alta, se poate spune că veți avea, cu mici excepții, o săp-tămână plină de eforturi pentru ceea ce înseamnă atitudine și confort material.

 Fecioară 23.08 – 21.09  

De data asta, se pare că norocul lucrează intens și bine, dar depinde de tipul de… fecioară. Chiar dacă fericirea nu va trece pe la toți, măcar mare parte dintre dvs. veți fi fericiți în ceea ce privește destinul dvs. de până acum. Pentru ceilalți însă, eșecul va fi… incomensurabil. 

Balanța 22.09 – 22.10  

Veți avea parte de surprize plăcute nebănuite, care vă vor scoate din plictiseală, din cotidian. Dintr-odată veți fi mai harnici, mai dinamici, mai eficienți, mai implicați în demersuri, indiferent de munca pe care o depuneți. E o perioadă de împliniri și bucurii pe toate planurile. 

Scorpion 23.10 – 21.11  

Armonie în cuplu, stabilitate, capacitate de visare, cunoaștere și autocunoaștere față de un om, de o cauză, sunt doar câteva elemente care vă caracterizează în această săptămână. cu alte cuvinte, totul merge strună deocamdată.

Săgetator 22.11 – 20.12  

Aveți gânduri mari și nobile în această perioadă. E foarte adevărat că veți fi ajutați și de prieteni, dar… unde prietenie nu e, nimic nu e, iar dvs. veți fi câștigătorii principali în ceea ce v-ați propus. Aveți grijă, totuși, prea multă adrenalină nu e bună, mai ales după o vârstă. 

Capricorn 21.12 – 19.01 

Nu vă lăudați deloc cu o comunicare de high class. Sunteți ezitanți, nehotărâți, și vă faceți multe griji, unele nefondate. Pentru cei bolnavi a răsărit în sfârșit soarele. Se pare că unii dintre dvs. veți avea parte chiar de vindecări miraculoase, unele chiar inexplicabile.

Vărsător 20.01 – 18.02 

Este un talmeș-balmeș săptămâna aceasta în agenda dvs. Ba sunteți lider, ba sunteți subaltern, astfel că, la un moment dat, nu mai știți cum și ce să decideți. Ar fi cazul să vă faceți puțină ordine atât în viața personală cât și în cea socială.

Pești 19.02 – 20.03 

În sfârșit vi se împlinește o dorință la care vi­sați de mai multă vreme și pentru care ați muncit destul de mult. Pentru unii dintre dvs. se vor rezolva, de asemenea și unele probleme legate de succesiuni, moșteniri ori veți obține beneficii culturale.