Cum să cucerești un nativ al zodiei Rac

Aşezarea astrelor în momentul naşterii influenţează atât personalitatea, cât şi aspiraţiile pe plan sentimental. De aceea, să-i intri în graţii unei persoane de sex opus, nu este un lucru chiar atât de uşor cum eşti tentat să crezi când îţi vezi prietenii, colegii, vecinii radiind de fericire, de mână cu partenerii lor, persoane rafinate, drăguţe şi manierate. Când cineva îţi pune inima pe jar, învaţă să îl (o) cucereşti în funcţie de semnul zodiacal sub care a venit pe lume.

Femeia Rac  

Este o romantică incurabilă, care visează mereu la bărbatul simplu şi iubitor. Ingenuă, cu o anumită graţie feminină, femeia Rac este deseori supusă, docilă şi se la-să dorită. Adoră mai mult să fie mamă decât soţie.

Bărbatul Rac 

Felicitări! Ai în faţă un bărbat galant, plin de politeţe, care te va aprecia foarte mult dacă îi vei oferi siguranţa unei relaţii de durată şi a unei familii. Îl vei cuceri dacă vei fi o femeie caldă, optimistă, plină de viaţă, energică, mereu blândă, cu zâmbetul pe buze, orientată către marile realizări în doi. 

Când ieşi cu el undeva, nu uita că trebuie să porţi haine care să ţi scoată în evidenţă feminitatea, să fii senzuală şi să creezi o atmosferă plină de romantism.