Poftiți în tren!

Se anunță o vară fierbinte. Și dacă n-ai cum să ajungi pe Litoral în sezonul estival, poți savura din plin frumusețea și răcoarea heliomarină, la Chiajna te așteaptă Divertiland, „marea” de la capătul Bucureștiului. Un superb parc de distracții acvatic, unde poți ajunge foarte ușor și cu trenul, din Gara de Nord.

Divertiland, parcul acvatic cu atracții unice în România, te poartă și anul acesta pe tărâmul distracției și al momentelor magice. Situat pe  Autostrada București-Pitești, la kilometrul 13, acesta pune la dispoziția vizitatorilor o lume nouă, plutitoare. Piscine de o frumusețe aparte, unice în țară, zone întinse de plajă cu nisip, ce includ terenuri de sport, spații de joacă unde copiii sunt răsfățați cu tobogane și piscine potrivite vârstei lor, un râu leneș care te plimbă agale de jur împrejurul celui mai fascinant parc de distracții. Valurile înspumate ale mării și un țărm artifical al oceanului crează o lume de basm. O lume fascinantă pe care o poți descoperi împreună cu familia, la prețul de 80 de lei în weekend și 50 de lei, de luni până vineri. Copiii care au sub 1,20 m au intrarea gratuită, iar pensionarii plătesc 30 de lei în cursul săptămânii și 50 de lei sâmbăta și duminica.  

Urmează stația “Parc Divertisment”! 

La Divertiland poți ajunge în fiecare zi, fără probleme. Chiar dacă nu ai mașină personală, există microbuze speciale care circulă zilnic, între orele 10.30 și 20.00. Microbuzele pleacă din cartierul Militari, stația de metrou Păcii, iar călătoriile sunt gratuite. Din 10 iunie, la intrarea în parc va fi disponibilă și stația de tren – Parc Divertisment Chiajna. Trenul pus la dispoziție de CFR Călători circulă zilnic, pe ruta Brașov-Ploiești-București-Craiova și retur și va ajunge la parc în 20 de minute de la plecarea din Gara de Nord. Costul biletului de tren la Clasa I, este de 2,75 lei pentru elevi și studenți, 3,50 lei pentru pensionari și 5,50 lei pentru salariați, până la Divertiland. La Clasa a II-a, tarifele ajung la 4 lei pentru angajați și 2 lei pentru elevi, studenți și pensionari. Pentru achiziționarea biletelor dus-întors, se percepe o reducere de până la 10%. De asemenea, grupurile au 10% reducere.

Reține!  

Informații suplimentare cu privire la călătoria cu trenul până la parcul de distracții, poți obține accesând site-urile www.divertiland.ro sau www.cfrcalatori.ro Tot aici găsești și lista cu mersul trenurilor pe rutele amintite anterior.