Berbec

Vorbești liber și cu sinceritate cu un prieten, coleg, apropiat. Îi spui și lucruri pe care nu prea și-ar fi dorit să le audă, dar ești convins că acestea îi vor fi de folos, dacă le va înțelege așa cum trebuie. Dai dovadă de sinceritate și de răbdare. Iar acest lucru chiar este de bun augur.

Taur

Ai o idee de afaceri mai puțin obișnuită și chiar se fac glume pe seama ta din această cauză. Dar, dacă vei lua hotărârea de a o duce până la capăt, tu vei fi cel care va râde la urmă. Ai nevoie doar de răbdare și perseverență. Deci… nu te lăsa intimidat de răutățile altora.

Gemeni

Îți faci planuri de viitor, în familie. Indiferent cât timp o să-ți ia, ești decis ca, de această dată, să le realizezi. Și odată ce decizi ceva, este greu să mai fii oprit. Foarte bine. Meriți toate felicitările, pentru că rezultatele vor fi extrem de satisfăcătoare. Poate mai mult decât te aștepți.

Rac

Încerci să faci rost de bani purtându-te cât de frumos poți cu persoana care te-ar putea ajuta. Nu fii sigur că astfel vei obține ceea ce ai nevoie. S-ar putea să te pui degeaba într-o situație stânjenitoare. Cu partenerul de cuplu petreci zile foarte frumoase, care te fac să te simți special.

Leu

Dai dovadă de abilități practice deosebite. Reușești să înțelegi repede cum funcționează chiar și cele mai sofisticate mecanisme. Poți să folosești aceste abilități reparând lucrurile stricate din casă sau făcând pe specialistul la locul de muncă. Oricum, totul va fi în avantajul tău.

Fecioară

Ai un comportament destul de excentric, așa că nimeni nu îndrăznește să facă glume sau comentarii pe seama ta. Dimpotrivă, toți se comportă de parcă trăznăile pe care le faci ar fi extrem de normale. Ai totuși probleme în chestiunile care necesită răbdare. Îți  pierzi cumpătul ușor.

Balanță

Pui cap la cap mai multe detalii pe care le-ai aflat în ultimele zile și reușești să-ți formezi o imagine de ansamblu asupra unei chestiuni aflate în ceață până nu demult. Problemele financiare nu-ți dau liniște. Nu dispera! Rezolvarea apare până la sfârșitul săptămânii.

Scorpion

Îți faci planuri în legătură cu modul în care ai putea să îi determini pe cei din jur să acționeze conform dorințelor tale. Dar nu este chiar atât de ușor cum pare, nici măcar cu cei mai naivi dintre ei. Totuși, stai foarte bine din punctul de vedere al stării de dispoziție, lucru care te va ajuta.

Săgetător

Glumele tale au mare succes în aceste zile. Chiar și atunci când spui un banc vechi, vei fi perceput ca fiind mai amuzant decât marii comici din comediile americane. Faci cunoștințe noi și intri în grațiile multor persoane de sex opus, așa că este foarte posibil să faci și noi cuceriri.

Capricorn

Persoanele cu care te întâlnești și vorbești în aceste zile sunt adevărate exemple de „așa nu“. În sinea ta, nu ești absolut deloc de acord cu modul lor de a se comporta, dar nu lăsa ca asta să se vadă în exterior. Cel puțin, nu deocamdată. Înarmează-te cu multă răbdare.

Vărsător

Te pricepi foarte bine să afli secretele altora. Puţin șantaj emoţional, atenţia încordată și capacitatea de a face legăturile mentale necesare îți vor permite să afli până și cele mai ascunse lucruri despre cei din jur. Străduiește-te să folosești în mod cât mai constructiv informațiile respective.

Pești

Îți faci mulți prieteni, poate și datorită faptului că, pe parcursul săptămânii în curs, vei fi mai mult pe drumuri. Vizitând atât de multe locuri, vei avea șansa să cunoști o serie de persoane noi, foarte plăcute, printre care și unele cu care vei avea o colaborare fructuoasă pe termen lung.