Primăria Gruiu anunță că începând cu data de 01.04.2020, operatorul STB SA funcționează cu parc diminuat pe liniile de transport public. Găsiți mai jos programul plecărilor de la terminalele liniei R447.

 

Articol publicat în Jurnalul de Ilfov Nr. 494, ediția print

Primăria Gruiu a reamintim cetățenilor din comuna Gruiu faptul că a pus la dispoziție numărul de telefon 0763.239.267, sau 021.350.80.08 pentru persoanele care au nevoie de suport din partea primăriei.

În acest sens, primăria a menționat și un mesaj din partea dr. Mischie Irina : ”NU lăsați persoanele peste 65 ani să iasă din casă. Pentru rețetele de boală cronică, vă rugăm să ne sunați. Noi le vom emite și vi le putem transmite pe mail sau puteți veni să le luați din cabinet sau farmacie. Vă rugăm să purtați mască de fiecare dată când ieșiți din casă.
Vă rugăm să dați o mână de ajutor persoanelor vulnerabile din jurul dumneavoastră, fie prin a veni să le luați medicamentele, fie prin a le face cumpărături săptămânal. Dacă nu puteți face asta, dar cunoașteți persoane care au nevoie de susținere, vă rog să anunțați autoritățile, există un grup de suport în cadrul primăriei”.

Serviciile cu publicul, restricționate la primărie. Solicitările așteptate pe e-mail

Pentru a proteja publicul, dar și angajații instituției, și în urma recomandărilor MAI, conducerea UAT comuna Gruiu a stabilit începând cu data de 12 martie restricționarea tuturor serviciilor cu publicul. Toate documentele necesare desfășurării activității vor fi accesibile online, pe site www.primariagruiu.ro sau vor fi trimise prin poșta ori servicii de curierat.

Toate solicitările sunt așteptate pe e-mail, la adresa contact@primariagruiu.ro. Încărcarea documentelor sau relații suplimentare se pot obține pe site, în paginile destinate fiecărei direcții de specialitate. De asemenea, orice informații pot fi primite la numerele de telefon – 021.350.80.08, fax 021.367.17.29. Curierii externi au de asemenea accesul restricționat în incinta primăriei. Conducerea UAT comuna Gruiu a stabilit și  asigurarea materialelor igienico-sanitare, dezinfectarea spațiilor comune de cel puțin trei ori pe zi și asigurarea că fiecare persoană care intră în instituție respectă normele de igienă și protecție stabilite. Angajații vor lucra prin rotație, conform schemelor întocmite de șefii ierarhici și vor veni la serviciu la intervale diferite.