Nu mai este niciun secret şi din nefericire nicio noutate că Ion ­Stoica a confundat, în tot timpul mandatului său, avutul personal cu avutul primăriei Buftea şi al Con-siliului Local.
Însă în campania electorală, deşi este tot ilegal, parcă are o altă conotaţie, deoarece Ion Stoica nu se bucură de simpatia întregului oraş, deci parcă este şi mai de-ranjantă nesimţirea cu care se foloseşte de resursele oraşului.


FOTO 1: mașina primăriei Buftea este folosită în campania electorală a lui Ion Stoica. În imagine este condusă de șoferul angajat al primăriei, șofer personal al pri-marului, care în afara escapadelor nocturne pe care le face cu aceeași mașină, acum fiind campanie cară electoratul, cară staff-ul, cară simpatizanţii, cară membrii staff-ului de campanie, asta când mașina nu este condusă direct de către aceștia enumeraţi mai sus. Deși în mod normal mașina ar trebui să stea în garajul primăriei, respec-tiv șoferul la el acasă.
FOTO 2: mașina ADP Buftea, transferată la SC Admin Cons, sau mai recent, la SC General Serv SA Buftea, ambele proprietatea Consiliului Local Buftea, participă ac-tiv la campania primarului Ion Stoica, fără ca acesta să plătească pentru utilizarea ei. Și cum să pună bietul primar zecile de bannere pe care le-a comandat? Că tot se plângea el că are cele mai puţine bannere stradale și că e singurul care respectă legea.
FOTO 3, 4: primarul Ion Stoica a acuzat prin toate mijloacele că este interzisă afișarea de bannere și postere electorale în alte locuri decât cele cuprinse în lista pe care a publicat-o pe pagina de internet a primăriei Buftea. Cine a fost primul care a încălcat aceste prevederi și apoi i-a încurajat și pe alţii s-o facă, atât timp cât el, Ion Stoica sau PPDD se află în fotografia electorală? Vezi din imagini.
FOTO 5: remorca SC Admin Cons SRL, proprietatea Consiliului Local Buftea este folosită, din nou în mod abuziv, pentru a căra pancartele electorale campaniei pri-marului Ion Stoica. Cum Buftea e a lui, deci face ce vrea, iar buftenii n-au decât să tacă, să plătească taxe și impozite și să înghită nesimţirea primarului care mai vrea un mandat, mai ales acea mare parte a lor, care nu-l mai înghit pe Stoica nici cu o cisternă de ceai. (sursa foto:
http://www.buftea-altfel.ro)
FOTO 6: aceeași Ioană, cu altă pălărie! Pentru a arăta cât de puţin le pasă de legile dn România, pentru a fi siguri că toţi buftenii înţeleg clar că el, Ion Stoica și echipa lui au voie să facă tot ceea ce le trece prin cap în acest oraș, consiliera Ioana Popa a trecut de la simpla împărţire  a mizeriei electorale cu chip de ziar, denumită Atac, care apare la comanda lui Stoica, la echipament complet, cu sigla PPDD și a fost avansată la împărţit pliante electorale, în timp ce o altă habotnica stoicalionistă a primit cu bucurie sarcina de a sta cu haznaua de teanc de ziare la împărţit. Asta deși am semnalat și în numărul trecut că Legea nr. 188/1999 privind Statutul functionarilor  interzice cu desăvârșire funcţionarilor publici și funcţionarilor publici cu statut special să fie membri ai unui partid politic, si să desfășoare activităţi politice de orice fel.