La Poliţia Buftea au fost înregistrate nouă reclamaţii de agresiune fizică şi verbală şi a fost totodată sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Buftea cu privire la aceste aspecte infracţionale.
Susţinătorii candidatului Gheorghe Pistol, care candideazî din partea PNL pentru postul de primar în Buftea, au fost agresaţi de mai multe persoane dubioase, personaje cunoscute ca fiind certate cu legea. Aceste persoane, dintre care unele se proclamă ca fiind şefii din Oţetărie, alţii şefii din Ţigănie şi Săbăreni, au exercitat presiuni asupra staff-ului de campanie al lui Gheorghe Pistol şi implicit asupra echipe PNL Buftea, făcând uz de cuţite, săbii şi alte arme albe. Persoanele împotriva cărora s-au depus plângeri la Poliţia Buftea, fac parte dintre susţinătorii actualului primar Ion Stoica, care din lipsă de idei şi de corectitudine, aşa înţelege să-şi facă campania electorală, aşa ştie să-şi convingă elec-toratul, prin folosirea forţei şi ameninţarea cu forţa.
Pe această cale, facem apel către toţi cetăţenii ai oraşului să sprijine autorităţile locale pentru o bună desfăşurare a alegerilor locale şi să nu le fie teamă să se alăture echipei PNL Buftea – Gheor­ghe Pistol, dacă asta îşi doresc. Nu vă lăsaţi intimidaţi de nişte simple gunoaie, a venit momentul să scăpăm Buftea de ele.
Să scăpăm oraşul de banda de hoţi care o conduce, lângă care şi-au găsit locul nişte găinari mărunţi şi impostori care cred că intimidarea este o soluţie şi că locul lor este la conducerea oraşului.
Pentru viitorul nostru şi al copiilor noştri votaţi PISTOL GHEORGHE PRIMAR!