Cei mici și mai mari au petrecut de ziua lor, într-o atmosferă de poveste

Administrația locală a orașului Măgurele nu putea să lase să treacă fără o petrecere pe cinste Ziua Internațională a Copilului. Așa că, s-a pregătit cu de toate. Trei gonflabile uriașe, piscină cu bile, saltele, trambuline, scamatori cu popice, mascote Disney, diferite personaje pe picioroange, roboți transformers, statui vii, clovni, acrobați, sute de baloane, înghețată, vată pe băț, clătite, gogoși, porumb fiert și o scenă decorată ca pentru un spectacol grandios.

Articol apărut în ediția print a Jurnalul de Ilfov, nr.603

În Piața Centrală, cheful a început devreme, cu Galeria Bum-Bum. Animatorii au întreținut cât de bine s-a putut atmosfera, cu jocuri interactive și voie bună. La orele prânzului, chiar dacă soarele a devenit arzător, gonflabilele au fost la fel de animate de copii, iar unii mai curajoși au îndrăznit să se răcorească cu apa de la fântânile țâșnitoare. Personajele pe picioroange sau statuile vii îmbrăcate spectaculos au făcut deliciul publicului. Și s-a văzut asta în sutele de fotografii realizate de părinți, celor mici. La fel de îndrăgite au fost cele două inimi uriașe – una feminină și una masculină, îndrăgostite, care s-au plimbat prin piață. Muzica în boxe a răsunat pe tot parcursul zilei, concluzia generală fiind aceea că: ”Dacă vesel se trăiește, unul altuia-i zâmbește/ Dacă vesel se trăiește, bine e!”.

Pe scena amenajată de sărbătoare au urcat artiștii Clubului copiilor din Măgurele, iar publicul i-a aplaudat cu drag pentru prestațiile lor.

Ziua de distracție s-a încheiat după ora 19.00, cu un concert marca ­Bianca Mihaela Lixandru, cunoscută ca îndrăgita cântăreață Bibi. Tânăra artistă, care a cucerit ­Youtube-ul românesc cu piesa ”Fetele pe balans”, face muzică, vlogg-uri și actorie și are o comunitate de peste un milion de fani pe Instagram.

”Să aveți soarele și vara în suflete!”, le-a transmis copiilor, primarul orașului Măgurele

”1 iunie 2022 rămâne o zi de neuitat pentru comunitatea din Măgurele. A fost sărbătoare pentru copiii noștri, care s-au bucurat de muzică, dans și culoare, alături de personaje de basm, de eroi din cele mai îndrăgite benzi desenate, de statui vii și de clovni și au testat un nou spațiu de joacă amenajat special pentru ei în Piața Centrală. Și, nimic nu este mai de preț decât zâmbetele de pe chipurile copiilor noștri, bucuria și lumina pe care o poartă în suflete. La mulți ani, copii dragi! 1 iunie a adus cu el, în acest an, un spectacol cu totul extraordinar în Măgurele: lumină, culoare, bucurie și multă, multă iubire. Timp de peste 10 ore, Piața Centrală a orașului s-a transformat într-un mic parc de distracții, la dispoziția celor mici. La mulți ani, iubiți copii! Să aveți soarele și vara în suflete!”, le-a transmis primarul orașului Măgurele, Narcis Constantin, copiilor.