În Mogoșoaia a avut loc, zilele trecute, cea de-a doua acțiune de distribuire a pachetelor cu alimente destinate vârstnicilor care locuiesc pe raza comunei.

Articol apărut în Jurnalul de Ilfov, nr. 496 ediția print

”Am livrat alimente de bază persoanelor care au peste 65 de ani, din dorința de a le sprijini în această perioadă grea. În prima etapă am apelat la o firmă de curierat, pentru a evita orice speculații care ar fi putut apărea. Nu am dorit ca gestul nostru să fie considerat unul electoral și am evitat folosirea personalului administrației. Din păcate, uneori, rezultatele nu sunt cele așteptate. După ce am primit de la dvs mai multe plângeri referitoare la livrările făcute de către firma de curierat, am luat decizia ca în etapa a doua să facem distribuția cu voluntari coordonați de către Primărie. Ei sunt echipați corespunzător, cunosc foarte bine comuna și suntem siguri că vor fi mult mai atenți cu produsele distribuite și nu vor mai apărea micile problemele care au apărut în prima etapă. Pe această cale, dorim să vă informăm că, după data de 28 aprilie, vom realiza centralizarea cererilor depuse de persoanele aflate în nevoie, altele decât persoanele în etate, și vom începe achiziționarea și distribuția ajutoarelor către acestea! Vă mulțumim tuturor pentru înțelegere și pentru solidaritatea de care ați dat dovadă! Suntem o comunitate puternică și unită!”, transmite Paul Precup, primarul comunei Mogoșoaia.

Toti cei aflați într-o situație grea pot cere sprijinul Primăriei completând cererea postată pe site-ul instituției: https://primaria.mogosoaia.ro. Aceasta poate fi trimisă apoi prin poștă electronică la adresa: primaria@mogosoaia.ro, prin fax la nr. 021.351.66.95 sau prin intermediul aplicației WhatsApp la nr. 0730.710.200. Ajutorul pe care îl poate oferi Primăria comunei poate fi acordat doar în baza cererii depuse! Se completează un singur formular de către familia aflată în dificultate!