Săptămâna trecută, ”Moș Nicolae a ajuns și la căsuța din Domnești. Șase copile îl așteptau emoționate. Au pregătit bradul și au repetat colinde, încă de la prima oră a zilei. Sperau să ajungă Moșul, dar nu știau ce le va aduce. A venit și surpriza: cutii pline cu dulciuri, geci și șepci pentru fiecare. Le-au probat și au făcut primele poze cu ele. Au fost sărbătorite și cele două fete care poartă numele Sfântului Nicolae, cu flori și tort”, au anunțat reprezentanții Consiliului Județean Ilfov.

Articol apărut în Jurnalul de Ilfov, ediția print nr. 682

Ajutoarele moșului au fost primarul comunei Domnești, Adrian Ghiță, viceprimarul Costel Ștefan, președintele Consiliului Județean Ilfov, Hubert Thuma, președintele Senatului României, Nicolae Ciucă și deputatul PNL de Ilfov, George Tuță.

”Nimic nu se compară cu bucuria de a dărui. E luna cadourilor, fiți buni și darnici!”, a transmis președintele CJ Ilfov. Iar Adrian Ghiță, primarul comunei Domnești, a adăugat că, după vizita Moșului Nicolae, ­”copiii din casa de tip familial sunt cei mai fericiți”.

Casa de tip familial din Domnești a fost inaugurată în vara anului 2022. Ea a fost construită pe terenul pus la dispoziție de CJ Ilfov și Primăria Domnești, de către Fundația Hope and Homes for Children cu sprijinul Asociației Investitorilor de Real Estate din România (AREI), în parteneriat, așadar, cu CJ Ilfov, DGASPC Ilfov și Primăria Domnești.