Aşezarea astrelor în momentul naşterii influenţează atât personalitatea, cât şi aspiraţiile pe plan sentimental. De aceea, să-i intri în graţii unei persoane de sex opus, nu este un lucru chiar atât de uşor cum eşti tentat să crezi când îţi vezi prietenii, colegii, vecinii radiind de fericire, de mână cu partenerii lor, persoane rafinate, drăguţe şi manierate. Când cineva îţi pune inima pe jar, învaţă să îl (o) cucereşti în funcţie de semnul zodiacal sub care a venit pe lume.

Bărbatul Gemeni 

Cu un Geamăn vei reuşi să ai o relaţie frumoasă numai dacă-i vei putea stârni mereu interesul. El este un tip schimbător care adoră micile şi marile plăceri ale vieţii. Fii la fel de ageră şi de interesată de viaţă ca el, şi veţi avea o relaţie de durată. Fii deşteaptă! Oferă-i libertatea de care are nevoie şi nu fi prea pasională, dar nici nu dramatiza. 

Femeia Gemeni 

Ai în faţă o femeie stră­lucitoare, inteligentă, foarte bine informată şi plăcută de toată lumea. Vei fi partenerul ei doar dacă o vei câştiga mai întâi inte­llectual. Folo-seşte-ţi inteligenţa la maximum dacă vrei să o cucereşti şi propune-i de fiecare dată ceva nou. Fii alături de ea şi apreciază-i creativitatea.