•  Ștefan Radu, fundașul echipei Lazio Roma, le-a cerut oficialilor clubului să-l lase să plece la o altă formaţiei, a scris site-ul lalaziosiamonoi.it, care precizează că Manchester United, Tottenham Hotspur, VfL Wolfsburg, Werder Bremen, AC Fiorentina și SSC Napoli sunt interesate de român.
  •  Directorul Administraţiei de Licenţiere din cadrul FRF, Viorel Duru, a transmis la UEFA lista cluburilor cu licenţă pentru competiţiile europene, fără Dinamo, care nu mai are șanse la participarea în Liga Europa nici în cazul unui răspuns favorabil la TAS. 
  •  Noul antrenor al FC Steaua, Constantin Gâlcă, a declarat, în conferinţa de presă în care a fost prezentat oficial, că obiectivele sale sunt calificarea echipei în grupele Ligii Campionilor și câștigarea unui nou titlu de campioană naţională. 
  •  Românii sunt sfătuiţi să nu se lanseze în discuţii contradictorii cu autorităţile braziliene și să se vaccineze împotriva febrei galbene și malariei, în cadrul ghidului MAE dedicat Campionatului Mondial de Fotbal organizat în Brazilia, în perioada 12 iunie-13 iulie. 
  •  Federaţia Română de Fotbal a dispus încetarea raporturilor contractuale cu șapte dintre angajaţii săi, printre aceștia numărându-se directorul sportiv Daniel Prodan și directorul de competiţii Dumitru Mihalache.