Argintul nu este doar un metal prețios, ci și un bun protector în fața bolilor, greutăților, necazurilor, spiritelor rele. Puterile sale ezoterice, sunt însă, mult mai multe. Cum te ajută bijuteriile fabricate din acest metal prețios, să ai o viață liniștită?   

 

Brățara

Aduce noroc în casă, iubire și împlinire în viața de familie. Este bine să porți o brățară de argint, dacă vrei să-ți vezi împlinit visul de a aduce pe lume un copil, cât mai curând.

Pandantivul

Purtată la gât, atârnată de un lănțișor, mica podoabă te ține departe de primejdii când pleci la drum lung, îți armonizează relațiile la serviciu și îți sporesc veniturile. Un pandantiv în formă de cruce este ideal să-l ai la tine tot timpul. Te ferește de spiritele rele, de foc, coșmaruri, despărțirea de oameni dragi și de tot felul de dureri sufletești și trupești. Când mergi la interviuri pentru angajare, sau când ești nevoit să relaționezi cu persoane apărute recent în viața ta și pe care nu le cunoști bine, este important să ai cu tine un pandantiv în formă de cheie. Te ajută să descoperi mai repede și mai ușor dacă persoanele respective sunt sincere sau au intenții ascunse, dacă te vor susține și dacă vor să meargă în aceeași direcție cu tine sau nu. Pandantivul cheie este benefic și în primele zile de lucru la noul loc de muncă.

Inelul

Este simbolul uniunii, al căsătoriei și al fidelității în cuplu. Poartă-l zi de zi cu încredere, dacă vrei să faci o nouă cucerire, să începi o frumoasă poveste de dragoste. Fiind simbolul iubirii infinite, ți-ar putea aduce o mare dragoste, care să fie urmată de o uniune pentru întreaga viață, prin legământul căsătoriei. De asemenea, dacă mariajul tău este în impas, inelul de argint te-ar putea ajuta să-l salvezi.  

Cerceii

Te apără de depresii, stări tensionate care ar putea genera conflicte,  schimbarea bruscă a dispoziției, gânduri negre și diverse tulburări grave ale organelor interne. Cerceii de argint au efect calmant asupra sistemului nervos, combat tulburările de somn, anxietatea, calmează durerile cauzate de ulcer, scad colesterolul, reglează ritmul cardiac și contribuie la tratarea psoriazisului, acneii și infecțiilor respiratorii.