Astăzi a apărut nr. 348 al Jurnalului de Ilfov

nr. 348 - 1

Vă invităm să citiți despre evenimentul sportiv organizat cu succes, în premieră, la Buftea – prima ediție a Campionatului Sud-Est European de Duatlon, dar și despre cum, după aprobarea Planului de Mobilitate Urbană Durabilă (PMUD), pentru Regiunea București – Ilfov, comuna Mogoșoaia se poate lăuda și cu o Strategie de Dezvoltare Locală, realizată profesionist, după o cercetare atentă a nevoilor actuale ale cetățenilor, dar și ținând cont de previziuni pe termen lung.

Pentru realizarea pasajului de la Domnești au început exproprierile de terenuri, iar detalii puteți afla, de asemenea, din Jurnalul de Ilfov. Tot aici puteți citi despre necesitatea introducerii învățământului dual și, tot legat de învățământ – despre soluțiile care se încearcă a fi găsite pentru reducerea absenteismului școlar.

Nu mai puțin interesante sunt informațiile legate de ”Școala tinerilor oameni de afaceri”, un concurs inedit găzduit de Liceul Tehnologic ”Cezar Nicolau”, din Brănești sau despre cum Jilava se pregătește pentru alegeri locale parțiale, care vor avea loc pe 11 iunie 2017.